Dvoetazni penthouse sa 4 spavace sobe sa pogledom na prirodu na prodaju u omiljenoj cetvrti Oba

Apartmani
Oba / Alanja
800 m
35 km
Udaljenost
Udaljenost
€ 178.000
Penthouse
4 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
150 m2
Redni broj nekretnine 1841

Smješten u naselju Oba, penthouse duplex je na pješačkoj udaljenosti od bolnica, trgovačkih centara i svih društvenih zona. Namješten stan širine 150 m2. Stan ima 4 spavaće sobe, dnevni boravak sa američkom kuhinjom, 2 kupatila i 4 balkona sa izlazom na terasu. Njihovo namješteno je udobno i korisno. Ima sve stvari koje dom treba da ima. Stan okrenut prema sjevernoj i zapadnoj fasadi nalazi se na zadnjem spratu 4-spratne zgrade. Stan ima pogled na grad i prirodu. Lokal sa jednim blokom ima otvoreni i veliki bazen, baštu, igralište, otvoreni parking i usluge konsijerža. Ovaj prekrasan stan nalazi se 800 m od mora i 10 minuta od centra grada. Ima visok prihod od najma sa svojom lokacijom i karakteristikama koje sadrže sve sadržaje oko njega.

Oba je bila poželjna regija zbog svoje blizine centru Alanije i dom velikih supermarketa i trgovačkih centara. Ovdje se nalazi najveći trgovački centar Alanyum. Osim toga, Oba je bila regija u kojoj su se posljednjih godina gradile luksuzne i velike rezidencije. Zbog svih ovih razloga, Oba je omiljena od strane stranaca i domaćih ljudi i najpopularnija je oblast Alanije za stambena ulaganja. Ima mnogo velikih supermarketa, restorana, kafića, prodavnica kože, novu okružnu bolnicu, lokalne škole za sve uzraste, bankomate banaka i živahni društveni život. Oba je sa sjevera okružena planinama Taurus. Stoga je isprepleten sa prirodom i ima čist zrak. Osim toga, Oba je okružena stablima narandže i banana.

Alanya je popularna turistička destinacija na južnoj obali Turske. Alanya je udaljena 154 kilometara od centra Antalye. Alanja, grad poljoprivrede i turizma, ima veoma staru istoriju. To je grad koji istovremeno nudi istoriju, prirodu i gradski život. Alanya, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, nudi mogućnosti u mnogim poljima kao što su istorijska, kulturna, prirodna, zabava. Turistički festivali, javni koncerti i Božićni bazar koji se održavaju svake godine traženi su od strane mnogih turista i lokalnog stanovništva. Pored toga, popularna su i luka, dvorac Alanya, Kleopatrina plaža sa plavom zastavom i pećina Damlatas, Crveni toranj Alanije i panoramski pogled koji vredi posetiti, a sve se to nalazi na glavnom putu uz obalu.

Od Oba možete doći do centra Alanje za oko 15 minuta automobilom. Aerodrom Gazipaša je udaljen cca. 38 km od Oba. Ovisno o različitim mogućnostima vožnje, možete stići do Antalye za oko 2 sata.

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Satelitska Antena
Terasa
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Košarkaško Igralište
Lift
Parking
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...

Loading...