Elegantan jednosoban stan na prodaju u Mahmutlaru

Apartmani
Mahmutlar / Alanja
650 m
28 km
Udaljenost
Udaljenost
€ 125.000
Visoki sprat
1 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
50 m2
Redni broj nekretnine 1842

Luksuzni apartman nalazi se u četvrti Mahmutlar u Alanji. Apartman, koji ima mirnu atmosferu isprepletenu prirodom, nalazi se na 7. spratu zgrade od 11 spratova. Stan čija je izgradnja završena 2022. godine, veličine je 50 kvadratnih metara i ima 1 spavaću sobu, dnevni boravak sa američkom kuhinjom, 1 balkon i 1 kupatilo. Moderan i kvalitetan stan s namještajem udaljen je 650 metara od mora.

Zajednički prostori:

Parking
Sigurnost
Vanjski bazen
Zatvoreni  bazen
tursko kupatilo
Parna soba
Sauna
Dječje igralište
Basketball Field
Bbq
Camellia
Internet
Satelitski sistem

Mahmutlar je dom bogate kulturne raznolikosti, obala na kojoj možete svjedočiti veličanstvenim pogledima i fascinantnoj prirodi. Mahmutlar, jedan od najgušće naseljenih okruga u Alanji, razvija se godinama i veoma je zabavan mediteranski grad sa restoranima različitih ukusa, živopisnim prodavnicama i kafićima u kojima ćete uživati ​​u druženju. Pored svih pozitivnih karakteristika, u Mahmutlaru, koji se nalazi u neposrednoj blizini aerodroma Gazipaša i jedno je od omiljenih ljetovališta investitora, svakodnevno se realizuju prestižni projekti.

Alanya je centar atrakcija sa svojim veličanstvenim plažama, prekrasnim pećinama i prirodnim čudima. To je poluostrvo okruženo planinama Taurus na sjeveru i jedinstvenim plavetnilom Mediterana na jugu. Zbog svoje klime postoji gustina posjetilaca koja se intenzivira u ljetnim mjesecima i nastavlja opadati u jesen. Poznato je da su Perzijanci, Vizantinci, Osmanlije i mnoge civilizacije vladale regionom Alanije kroz istoriju. Kao prirodna posljedica ove raznolikosti, prirodno je došlo i do kulturnog bogatstva. Džamije, gostionice, mesdžidi, crkve, pećine, drevni gradovi, vile, itd. Ugošćujući mnogo različitih kulturnih artefakata, Alanya se takođe odlikuje najposjećenijim mjestom stranaca u Turskoj. To pokazuje koliko grad vole strani turisti.

Mamhutlar je cca. 3 km od univerziteta Alaaddin Keykubat, 6 km od bolnice za obuku i istraživanje u Alanji, 10 km od centra Alanije i 28 km od aerodroma Gazipaša.

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Kamin
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Hidrofor
Košarkaško Igralište
Lift
Osiguranje
Parking
Roštilj
Sauna
Sistem Video Nadzora
Terasa Za Sunčanje
Tursko Kupatilo
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...

Loading...