Moderan i kvalitetan penthouse duplex na prodaju u Obi

Apartmani
Oba / Alanja
1500 m
35 km
10 min
10 min
€ 135.000
Penthouse
2 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
105 m2
Redni broj nekretnine 1629

Smješten u Alanya Oba, omiljenom centru turista i investitora u nekretnine koji dolaze u Alanju, ovaj penthouse duplex stan ima 2 spavaće sobe i dnevni boravak sa američkom kuhinjom. Nalazi se odmah pored obilaznice Antalya-Gazipaşa. Stan se nalazi u prijatnom i jednostavnom kompleksu koji će vam olakšati potrebe kao što su parking, zelena bašta, zatvoreni i otvoreni bazeni, prostor za roštilj, sauna, mala kafeterija, sigurnosne kamere.

Lokacija;

1,6 kilometara od plaže Alanya,
300 metara od obilaznice,
8-9 kilometara od terase Alanya,
3-4 kilometra od Alanya Alaaddin Keykubat univerziteta.

Oba je okružena planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu, tako da je isprepletena prirodom i nudi svjež zrak. U ovoj oblasti se nalazi fudbalska stanica, plaža Portakal, koja se naziva i Orandž bič, nalazi se ovde, a u čuvenoj Obi se nalazi tržni centar Alanya. Područje je omiljeno od strane domaćih i stranih stanovnika zbog svoje blizine centru Alanye i najpopularnije je područje Alanje za stambena ulaganja.

Alanja, jedna od najbrže razvijajućih turističkih i rezidencijalnih područja u Turskoj, okružena je planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu. To je grad koji spaja istoriju, prirodne lepote i savremeni život. Alanya, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, nudi mogućnosti u širokom spektru sektora, posebno u istorijskom i kulturnom turizmu. Možete se opustiti na toploj plaži Mediterana i organizirati svoj dan uz razne aktivnosti. Možete posjetiti i stalaktitnu pećinu Damlataş na plaži Kleopatra, uživati ​​u prekrasnom pogledu sa žičare, duž luke ćete naći crveni toranj i brodogradilište u crvenoj kuli koje vrijedi vidjeti.

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Granitni Pod
Hilton Kupatilo
Kuhinja Od Granita
Lak Kuhinja
MDF Kuhinja
Mogućnost Interneta
Osvjetljeno
Pločice
Podno Grijanje
Pogled Na Bazen
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Video Interfon
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Igralište Za Tenis
Lift
Osiguranje
Parking
Parking Za Biciklo
Parking Za Invalide
Roštilj
Sauna
Sistem Video Nadzora
Solarni Energetski Sistem
Vanjski Bazen
Wii Fii
Zatvoreni Bazen
Zatvoreni Parking
Više informacija...

Loading...