Odlican dvosoban stan s pogledom na more i dvorac na prodaju u Cikcilli

Apartmani
Cikcilli / Alanja
800 m
40 km
Udaljenost
Udaljenost
225.000 EUR
Visoki sprat
2 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
115 m2
Redni broj nekretnine 1990

Smješten u Cikcilli, stan se sastoji od 2 spavaće sobe, 1 dnevnog boravka sa američkom kuhinjom, 2 kupatila, 2 balkona sa pogledom na planinu i more i potpuno je namješten. Stan na 8 spratu ima stambenu površinu od 115 kvadratnih metara. Udaljen je 800 metara od mora i 50 metara od trgovačkog centra Alanyum. Uređena lokacija ima prelijepu baštu, vanjski bazen, dječji bazen, prostor za roštilj, wifi internet i teniski teren.

Cikcilli je jedno od najboljih područja u Alanji jer postoje veliki prostori između zgrada i posebna parking mjesta za zgrade. Zbog toga je to popularno područje koje posebno preferiraju stranci i investitori. Iz Cikcillija možete lako doći do Ataturkove statue, koja se smatra centrom Alanije i najbliže plaže javnim prevozom. Cikcilli je udaljen samo 10 minuta od luke, Crvene kule i srca grada, 15 minuta od poznate Kleopatrine plaže i stalaktitne pećine Damlatas.

Alanya je popularna turistička destinacija na južnoj obali Turske. Alanja je udaljena 154 kilometra od centra Antalije. Alanja, grad poljoprivrede i turizma, ima veoma staru istoriju. Alanja je na sjeveru okružena planinama Taurus, a na jugu Sredozemnim morem. Grad nudi urbani život uz more i u prirodi. Centar Alanje nudi sve pogodnosti i odličan noćni život. Na obali se nalaze brojni trgovački centri, trgovine, restorani, barovi, pubovi, kafići, pošte, banke i bankomati. Alanya ima dva univerziteta, od kojih je jedan privatni. Postoji javna bolnica, 5 privatnih bolnica, mnogo domova zdravlja.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Pogled Na Bazen
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Generator
Hidrofor
Igralište Za Tenis
Lift
Parking
Sistem Video Nadzora
Terasa Za Sunčanje
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...