Odlican penthouse duplex sa 9 spavacih soba na prodaju u centru Alanije

Apartmani
Centar / Alanja
1.2 km
45 km
Udaljenost
Udaljenost
€ 385.000
Penthouse
9 Soba
2 Dnevni boravak
4 Kupatila
400 m2
Redni broj nekretnine 1838

Penthouse duplex, koji ima veoma veliku stambenu površinu, ima širinu od 400 m2 zajedno sa donjim i gornjim spratom. Stan ima ukupno 9 soba i 4 kupatila. U prizemlju se nalaze 4 spavaće sobe i 1 dnevni boravak, na spratu 5 spavaćih soba i 1 dnevni boravak. U prizemlju dupleksa nalazi se zasebna kuhinja, a na katu američka kuhinja. Stan sa svih strana je svijetao i prostran i prodaje se nenamješten. Zgrada ima lift i svaki stan ima svoju ostavu. Zgrada, koja također ima parking i vrt, ima 4 etaže.

Prostrani penthouse duplex nalazi se u centru ''Hacet Districta'' i na pješačkoj udaljenosti od svega što vam treba. Ispred zgrade je najduži park i šetalište u Alaniji. Nedjeljom je ispred zgrade postavljena pijaca povrća i voća. Udaljen je samo 7 minuta hoda od centra grada. Pristup okolnim područjima je jednostavan javnim prijevozom.

Alanya je centar atrakcija sa svojim veličanstvenim plažama, prekrasnim pećinama i prirodnim čudima. To je poluostrvo okruženo planinama Taurus na sjeveru i jedinstvenim plavetnilom Mediterana na jugu. Zbog svoje klime postoji gustina posjetilaca koja se intenzivira u ljetnim mjesecima i nastavlja opadati u jesen. Poznato je da su Perzijanci, Vizantinci, Osmanlije i mnoge civilizacije vladale regionom Alanije kroz istoriju. Kao prirodna posljedica ove raznolikosti, prirodno je došlo i do kulturnog bogatstva. Džamije, gostionice, mesdžidi, crkve, pećine, drevni gradovi, vile, itd. Ugošćujući mnogo različitih kulturnih artefakata, Alanya se takođe odlikuje najposjećenijim mjestom stranaca u Turskoj. To pokazuje koliko grad vole strani turisti.

Alanya je cca. 42 km od aerodroma Gazipaša. U centru ćete pronaći sve vrste javnog prijevoza do kojih možete doći od jednog do drugog kuta. Uz pomoć različitih mogućnosti vožnje možete pronaći svoj put do sljedećeg velikog grada Antalye za cca. 2 sata.

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Hilton Kupatilo
Kuhinja Od Granita
Laminat
Mogućnost Interneta
Odvojena Kuhinja
Osvjetljeno
Pločice
Satelitska Antena
Terasa
Termalna Izolacija
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Domar
Lift
Parking
Wii Fii
Više informacija...

Loading...