Predivan dvosoban stan sa dvorcem i pogledom na more na prodaju u Kestelu

Apartmani
Kestel / Alanja
700 m
30 km
5 min
5 min
€ 120.000
Visoki sprat
2 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
100 m2
Redni broj nekretnine 1832

Smješten u naselju Kestel u Alanji, apartman ima pogled na more, dvorac i Alanju. Stan je veličine 100 m2. Namješten stan ima 2 spavaće sobe i dnevni boravak sa otvorenom kuhinjom. Ima kupatilo sa tuš kabinom i balkon sa prekrasnim pogledom na more. Njegov barokni i klasični namještaj je čist i koristan. Okrenut je istočnom i južnom fasadom. Uređen stan se nalazi na petom spratu 7-spratnice. Na lokaciji se nalazi otvoreni bazen, velika bašta, igralište, obezbeđenje i domara. Oko lokacije koja je udaljena 700 m od mora nalaze se trgovački centri i marketi na kojima možete zadovoljiti svoje dnevne potrebe. Apartman je udaljen 8 km od centra Alanje.

Kestel je jedno od najkvalitetnijih stambenih naselja u Alanji, sa svojom lokacijom uz more, širokim avenijama i ulicama, širokim izborom dnevnih sadržaja, sportskih i aktivnosti centara, čistim plažama i ugodnim uslovima za život. Kestel, koji je miran kvart u kojem žive ljudi različitih nacionalnosti, povećao je interesovanje za regiju sa Univerzitetom Alaaddin Keykubat i 11.000 studenata. Ipak, u Kestelu ćete naći i mnoštvo prodavnica, restorana, supermarketa i lokalnih škola za sve uzraste. Budući da se Univerzitet Alaaddin Keykubat nalazi u Kestelu, ovo područje je takođe popularno među studentima. Kestel je prilično mirno područje iako je tako blizu centra i ima živ centar i prekrasne pješčane plaže.

Alanya je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u južnoj Turskoj. Ovo prelijepo naselje svake godine posjećuju turski i evropski turisti. Privlači pažnju svojom istorijom, klimom, prijateljskom atmosferom i prekrasnim plažama. Centar Alanje nudi sve dnevne pogodnosti i odličan noćni život.

Kestel je udaljen 8 km od grada Alanje, 30 km od aerodroma Gazipaša i 136 km od aerodroma Antalya.

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Satelitska Antena
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Dječje Igralište
Domar
Lift
Osiguranje
Parking
Vanjski Bazen
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...