Prekrasan penthouse sa 4 spavace sobe sa pogledom na planinu i more na prodaju u Cikcilli

Apartmani
Cikcilli / Alanja
2000 m
42 km
5 min
5 min
€ 217.000
Penthouse
4 Soba
1 Dnevni boravak
3 Kupatila
230 m2
Redni broj nekretnine 2027

Područje Cikcilli nalazi se na tihoj, mirnoj lokaciji usred prirodnih ljepota. Ova zgrada koja se sastoji od bloka od 7 spratova sa otvorenim bazenom i zelenom baštom izgrađena je 2015. godine. Ovaj nenamešten penthouse ima 4 spavaće sobe, dnevni boravak sa američkom kuhinjom, 3 kupatila i 3 balkona. Ima prekrasan pogled na prirodu, planine i bazen. Udaljenost do mora je 2000 m, a do centra 1000 m. Kao društvene aktivnosti tu su kamelija, lift, dječji bazen, zelena bašta, vanjski bazen i vanjski parking.

Regija Cikcilli je poznata po svom zelenilu i narandžastim šumama; To je također popularno područje sa svojom lokacijom u blizini trgovačkog centra Alanyum, državne bolnice i velikih supermarketa. Mnogi novi i kvalitetni stambeni projekti se grade u ovoj regiji i region se razvija iz dana u dan. Cikcilli je jedno od najbolje planiranih područja. Jer postoje veliki prostori između zgrada i privatni parking prostori za zgrade. Zbog svoje lokacije i pristupačnih cijena stanovanja, to je regija koju preferiraju strani stanovnici i investitori. Iz Cikcillija je jednostavan pristup Atatürkovom kipu, koji se smatra centrom Alanje. Cikcilli je udaljen samo 10 minuta od luke, Crvene kule i srca grada, te 15 minuta od poznate Kleopatrine plaže i stalaktitne pećine Damlatas.

Alanya se nalazi unutar granica Antalije u Mediteranskoj regiji. Okružen je Sredozemnim morem na jugu, Gazipašom na istoku, Manavgatom na zapadu i planinama Taurus na sjeveru. U Alanji prevladava tipična mediteranska klima. Pored voćarstva od strane ljudi u Alanji postoji i stanica za proizvodnju voća. Distribucija voća se vrši i u druge provincije i okruge, posebno u Alanju. Neki od ovih plodova su šipak, kafa, orah, limun, narandža, grejp, ananas, guava, avokado, žižula i baštenske ukrasne biljke. Alanya banana je brend za sebe u cijeloj zemlji.

 

Unutrašnje Karakteristike:
Kuhinja Od Granita
Laminat
Mogućnost Interneta
Osvjetljeno
Satelitska Antena
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Camellia
Lift
Parking
Terasa
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...