Prekrasna i luksuzna vila sa 3 spavace sobe na prodaju u Alanya Tepe

Kuče
Tepe / Alanja
2500 m
40 m
Udaljenost
5 min
€ 345.000
Kuča
3 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
250 m2
Redni broj nekretnine 1769

Smještena na brdu, ova luksuzna vila ima zadivljujući dizajn s ukrasnim namještajem i prekrasan balkon i terasu. Lijepo je namješten i ima 250 m2. Moderna vila ima pogled na planine Taurus i ima 3 spavaće sobe, dnevni boravak sa američkom kuhinjom, 2 kupatila, 3 velika balkona i savršenu terasu. Sa terase se možete spustiti do sunčališta i bazena. Smještena u mirnom dijelu Alanye, vila je udaljena samo 1.500 km od centra grada i prekrasnih pješčanih plaža. Ova veličanstvena vila nudi visoku udobnost u kojoj možete provesti duge sunčane dane opuštajući se.

Alanja se na sjeveru graniči sa planinama Taurus, a na jugu sa Sredozemnim morem. Alanja, grad poznat po poljoprivredi i turizmu, ima dugu i slavnu istoriju. Alanya, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, nudi mogućnosti u raznim oblastima. To je grad koji istovremeno nudi istoriju, prirodu i gradski život. Osim toga, to je grad koji spaja sport i kulturu. Jer Alanya se zabavlja tijekom cijele godine na raznim događajima kao što su triatlon, međunarodni plivački maraton, biciklistički turniri i turnir u odbojci na pijesku. U centru i okolini ima mnogo trgovačkih centara, prodavnica, restorana, barova, pubova, kafića, pošte, ambulanti, škola za sve uzraste. Žičara vodi od stalaktitne pećine Damlatas do istorijskog zamka. Osim toga, možete posjetiti poznatu crvenu kulu u luci i otkriti povijesne karakteristike brodogradilišta.

Vila je udaljena oko 40 km od najbližeg aerodroma Gazipaša i 120 km od međunarodnog aerodroma Antalya. Čeka vas novi luksuzni život i najbolji izbor.

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
MDF Kuhinja
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Satelitska Antena
Terasa
Termalna Izolacija
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Domar
Hidrofor
Parking
Roštilj
Sistem Video Nadzora
Terasa
Terasa Za Sunčanje
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...