Prodaje se 3 soban stan u kompleksu sa drustvenim aktivnostima u Obi

Apartmani
Oba / Alanja
750 m
35 km
Udaljenost
Udaljenost
€ 325.000
Srednji sprat
3 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
140 m2
Redni broj nekretnine 1914

Smješten u najbrže razvijenom modernom dijelu Alanije, stan se sastoji od 3 spavaće sobe, dnevnog boravka sa američkom kuhinjom i 2 kupatila. Stan od 140 kvadratnih metara nalazi se na 2. spratu. Namješten stan orijentacije jug, sjever i zapad. U blizini stana nalaze se brojni važni sadržaji kao što su tržni centri, škole, bolnice, gradske vijećnice. S obzirom da se kompleks nalazi na obali rijeke Oba, ima miran i miran životni prostor. Oba je regija bogata kiseonikom. Kompleks se sastoji od zajedničkih prostorija kao što su bazen i akva park, spa centar, prostorija za igru ​​i zabavu, teretana. Stanovnici kompleksa uživaju u sigurnom, udobnom i luksuznom životnom standardu.

Lokacija;

Metro Cash&Carry: 210 m
Alanyum Prosjek: 525 m
Nova Vijećnica: 250 m
Plaža: 750 m
Univerzitetska bolnica: 520 m
Privatna škola: 925 m
Stomatološka bolnica: 720 m
Vrtić: 420 m

Oba je regija u kojoj su posljednjih godina izgrađene luksuzne i velike rezidencije. Iz svih ovih razloga, Oba je omiljena od strane stranaca i domaćih ljudi i najpopularnija je oblast Alanye za stambena ulaganja. To je četvrt sa mnogo velikih supermarketa, restorana, kafića, prodavnica kože, novom okružnom bolnicom, lokalnim školama za sve uzraste, bankama ili bankomatima i živahnim društvenim životom. Oba je sa sjevera okružena planinama Taurus. Zbog toga je isprepleten sa prirodom i ima čist vazduh. Osim toga, Oba je okružena stablima narandže i banana.

Alanya je centar atrakcija sa svojim veličanstvenim plažama, veličanstvenim pećinama i prirodnim čudima. Dominantna je mediteranska klima sa dugim ljetima, toplim i sušnim godišnjim dobima i kratkim, ali obilnim kišnim zimama. Alanja je nastala na malom poluostrvu sa planinama Taurus na severu i Sredozemnim morem na jugu. Budući da se u antičko doba nalazio na liniji između Pamfilije i Kilikije, ponekad se nazivao Pamfilijom, a ponekad i Kilikijom. Susrevši se s turizmom dolaskom Nijemaca u Alanju 1958-60-ih godina, Alanya je počela da opslužuje turizam sa svojim motelima i hotelima nakon što je u narednim godinama bila hostel. Alanya, koja zajedno uspješno obavlja poljoprivredu i turizam, je turistički grad koji svojim toplim i prijateljskim odnosima uzimaju za primjer svim turističkim regijama Turske.

Oba je cca. 15 minuta vožnje automobilom od centra Alanije, a aerodrom Gazipaša udaljen je oko 38 km od Oba. Možete pronaći bilo koji oblik javnog prijevoza da stignete iz jednog ugla do drugog. U zavisnosti od različitih mogućnosti vožnje, najbliži veliki grad Antalya možete pronaći za oko 2 sata.

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Laminat
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Pogled Na Bazen
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Lift
Osiguranje
Parking
Sauna
Sistem Video Nadzora
Soba Za Igre
Terasa Za Sunčanje
Tursko Kupatilo
Vanjski Bazen
Vodeni Park
Wii Fii
Zatvoreni Bazen
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...