Prodaje se atraktivan stan sa pogledom na more u Mahmutlaru

Apartmani
Mahmutlar / Alanja
100 m
28 km
Udaljenost
Udaljenost
€ 190.000
Srednji sprat
2 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
115 m2
Redni broj nekretnine 1875

Stan u pristojnom kompleksu nalazi se u Mahmutlaru, poznatom turističkom naselju Alanya. Potpuno namješten stan udaljen je samo 150 metara od mora. Od lokaliteta do mora vodi podvožnjak. Stan od 115 kvadratnih metara sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka sa američkom kuhinjom, 1 kupatila i 2 balkona. Enterijer stana, koji je opremljen elegantnim nameštajem, ima veoma moderan izgled. Stan s pogledom na more je orijentiran na istok i zapad. Mahmutlar je poznat ne samo po predivnoj blagoj klimi, čistim plažama i prekrasnim pogledom na more i planine, već i po modernim stambenim kompleksima sa svim sadržajima. Idealna je regija za porodični odmor. Supermarketi, kafići, zdravstveni, zabavni sadržaji i mnogi slični sadržaji nalaze se na pješačkoj udaljenosti.

Karakteristike kompleksa;

- Vanjski bazen
- Lift
- Generator
- Čuvar
- Dječije igralište
- Sistem kamera 24/7
- Parking
- Baštu
- Podvožnjak

Alanya, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, nudi mogućnosti u mnogim poljima kao što su istorijska, kulturna, prirodna, zabava. Turistički festivali, javni koncerti i Božićni basar koji se održava svake godine traženi su od strane mnogih turista i lokalnog stanovništva. Pored toga, popularna su i luka, dvorac Alanya, plaža Kleopatra označena plavom zastavom i pećina Damlatas, Crveni toranj Alanije i panoramski pogled koji vrijedi posjetiti, a sve se to nalazi na glavnom putu uz obalu. Postoje žičare, nudi odlično iskustvo gdje možete ići od Kleopatrine plaže do zamka Alanya žičarom sa odličnim pogledom na more i zamak.

Mahmutlar je regija sa velikim stambenim područjima i dobrim turizmom. Udaljen je oko 10 km od centra Alanje. To je odlično područje za sportove na vodi, aktivnosti na plaži, ribolov i vožnju biciklom. Svugdje možete pronaći glavne i razne trgovine kao što su mesnice, pekare, ljekarne, pošte, banke, bankomati, teretane i trgovine. Svoje potrebe za voćem i povrćem možete zadovoljiti na javnoj pijaci koja radi utorkom i subotom. Autobusi koji idu u pravcu Alanje prolaze ovdje otprilike svakih 10 minuta. Kao iu Alanji, taksisti su na svakom ćošku. U blizini je Mahmutlara, Kargicaka i Kestela. Ako krenete malo više, možete pronaći vrlo lijepa područja za planinarenje i piknike u podnožju planine Taurus.

Mamhutlar je cca. 3 km od Univerziteta Alaaddin Keykubat, 6 km od bolnice za obuku i istraživanje Alanije, 10 km od centra Alanije i 28 km od aerodroma Gazipaša.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Satelitska Antena
Vanjski sadržaj:
Bašta
Dječje Igralište
Domar
Generator
Hidrofor
Lift
Parking
Sistem Video Nadzora
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...