Prodaje se dvoetazni penthouse sa pogledom na more u centru turistickog grada Alanje

Apartmani
Centar / Alanja
300 m
45 km
Udaljenost
Udaljenost
€ 190.000
Penthouse
2 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
110 m2
Redni broj nekretnine 1889

Komforan penthouse duplex apartman nalazi se u centru Alanje. Stan sa pogledom na more i dvorac ima 110 kvadratnih metara. Stan ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak sa američkom kuhinjom, dva kupatila, balkon i terasu sa jacuzzijem. Apartman također ima privatnu saunu. Dvoetažni stan, koji se nalazi na 4. spratu zgrade sa parkingom i liftom, izgrađen je 2007. godine. Udaljen je 300 metara od poznate Kleopatrine plaže u Alanji, biseru Mediterana.

Alanya je turistički okrug u provinciji Antalya u turskoj mediteranskoj regiji. Smješten na južnoj obali Turske, sjajna je zvijezda Mediterana sa svojim istorijskim, prirodnim ljepotama, ulicama i plažama. Grad je izvanredno stanište zelenih planina Taurus i plavog Mediterana. U blizini Alanije postoje dva međunarodna aerodroma i njen transport je izuzetno blizu. Najpopularnija plaža je plaža Kleopatra. Život u Alanji teče brzo i zabavno, nećete naći vremena da vam dosadi. Postoje mnoga mjesta za posjetiti i mnoge aktivnosti koje treba obaviti. Postoje dva univerziteta, jedan privatni i jedan javni. Sa ovom karakteristikom, to je jedini okrug u Turskoj sa 2 univerziteta. Posebno će evropski i ruski investitori otkriti ovu prekrasnu destinaciju, jer svaki dan novi investitori ovdje kupuju nekretnine. Samo Alanya čini 30% stranog tržišta nekretnina u Turskoj. Investitori koji kupe kuću ovdje kupuju kuću u Alanji za svoj penzionerski vijek i žive kao novi stanovnici Alanije.

Alanja je udaljena samo oko 2 sata vožnje od centra Antalije. Najbliži aerodrom u Gazipaši udaljen je cca. 45 km istočnije od centra Alanje. U centru se nalazi mnogo zdravstvenih ambulanti. Do bilo kojeg mjesta možete stići javnim prijevozom.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Jacuzzi
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Satelitska Antena
Vanjski sadržaj:
Bašta
Domar
Hidrofor
Lift
Parking
Sistem Video Nadzora
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...