Prodaje se dvosoban stan prvi red do mora sa velikim balkonom u Demirtašu

Apartmani
Demirtas / Alanja
Udaljenost
17 km
Udaljenost
Udaljenost
162.000 EUR
Srednji sprat
2 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
110 m2
Redni broj nekretnine 2140

Pogled na more i miran stan u Demirtašu

Apartman prvi red do mora nalazi se u Demirtašu, tihoj i mirnoj oblasti Alanije. Apartman s pogledom na more sastoji se od 2 spavaće sobe, 1 dnevnog boravka sa američkom kuhinjom, 1 kupaonice, 2 wc i 2 balkona. Stan površine 110 m2 je orijentiran na istok i zapad. Namješten stan ima sistem pozivanja liftom. Postoji podvožnjak koji izlazi na more kroz lokaciju. Na lokaciji na kojoj se nalazi apartman nalazi se vanjski bazen, parking, lift, fitnes, prostor za roštilj i konsijerž. Demirtaš je regija sa svojom jedinstvenom lokalnom atmosferom. To je područje u kojem nema velikih hotela prepunih turista, već je to prekrasna plaža koja olakšava uživanje u miru i tišini.

Regija Demirtas je poznata po svojoj širokoj obali i čistom moru. Demirtaš, 25 km od Alanje, je miran i šarmantan gradić daleko od gužve i buke. U gradu se uvijek mogu naći svježi poljoprivredni proizvodi i lokalno uzgojeno organsko voće i povrće. U regionu se nalazi i drevni grad Syedra sa brdima punim šuma. Demirtaš ima dvije srednje škole, osnovnu školu i svu osnovnu društvenu infrastrukturu. Demirtaš je takođe udaljen 15 kilometara od Mahmutlara, najpoznatije četvrti Alanje, i 24 kilometra od centra grada Gazipaše. Mahmutlar i Gazipaša imaju iste objekte kao i Alanya.

Alanya je popularna turistička destinacija na južnoj obali Turske. Alanya je udaljena 154 kilometara od centra Antalije. Alanja je okružena planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu. Alanja, grad poljoprivrede i turizma, ima veoma staru istoriju. Alanya, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, nudi mogućnosti u mnogim oblastima kao što su istorijska, kulturna, prirodna i zabavna. Godišnji turistički festivali, folklorni koncerti i Božićni bazar popularni su među mnogim turistima i lokalnim stanovništvom. Osim toga, vrijedi vidjeti i luku, dvorac Alanya, Kleopatrinu plažu s plavom zastavom i pećinu Damlatas, Crveni toranj Alanije i njen panoramski pogled, a svi se nalaze na glavnom putu duž obale. Osim toga, u gradu postoji linija žičare, koja nudi prekrasan doživljaj gdje možete ići od Kleopatrine plaže do zamka Alanya žičarom sa savršenim pogledom na more i zamak.

Demirtas je cca. Udaljen je 20 km od aerodroma Gazipaša i smatra se da se nalazi u blizini Kargicaka i Mahmutlara i udaljen je cca. 15-20 minuta.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Pogled Na Bazen
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Hidrofor
Lift
Roštilj
Sistem Video Nadzora
Terasa Za Sunčanje
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...