Prodaje se dvosoban stan prvi red do mora u Payallaru

Apartmani
Payallar / Alanja
Udaljenost
60 km
Udaljenost
Udaljenost
€ 85.000
Prizemlje
2 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
100 m2
Redni broj nekretnine 1876

Namješten stan u naselju Payallar veličine je 100 kvadratnih metara. Apartman ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak sa otvorenom kuhinjom, 1 kupatilo sa tuš kabinom i balkon sa pogledom na more i prirodu. Namještaj apartmana na 1. katu je udoban i koristan. Mirna lokacija na kojoj se nalazi apartman ima bazen, prekrasan vrt i kameliju. Apartman uz more udaljen je 20 km od Alanje. Stan, koji ima lokaciju na kojoj se mogu naći svi sadržaji okolo, ima i visok prihod od najma.

Payallar distrikt je ljetovalište koje se nalazi na autoputu Antalija-Alanja, regija je zvijezda u usponu kako u sektoru luksuznog turizma tako iu sektoru drugog doma. Ovaj region, koji je i grad i destinacija za odmor, preplavljen je domaćim i stranim turistima, posebno u ljetnim mjesecima. U ovom okrugu nalaze se dva od 3 velika trgovačka centra u Alanji. Tu je i razvijena centralna ulica sa kafićima i restoranima, domovima zdravlja, bankama, poštama, apotekama, prodavnicama i supermarketima. Autobus polazi svakih 15 minuta sa glavnog puta za Alanju. Payallar je mirno područje puno zelenih površina uprkos velikim hotelima sa 5 zvjezdica i luksuznim kompleksima. Dok Payallar nudi način života daleko od haosa i stresa u gradu, on vam također donosi društveni život svojom blizinom važnih poslovnih, trgovačkih, kulturnih, umjetničkih i zabavnih centara, plaža i autobuskih stajališta.

Alanja, poznata po poljoprivredi i turizmu, ima dugu i glamuroznu istoriju. Grad graniči sa planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu. Alanya, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, nudi mogućnosti u raznim oblastima. Osim toga, to je grad koji spaja sport i kulturu. Alanya se zabavlja tijekom cijele godine na raznim događajima kao što su triatlon, međunarodni plivački maraton, biciklistički turniri i turnir u odbojci na pijesku. U centru i okolini ima mnogo trgovačkih centara, prodavnica, restorana, barova, pubova, kafića, pošte, ambulanti, škola za sve uzraste. Žičara vodi od stalaktitne pećine Damlatas do istorijskog zamka.

Payallar je cca. 20 km udaljen od centra Alanje. Alanja je udaljena samo oko 2 sata vožnje od centra Antalije. Najbliži aerodrom u Gazipaši udaljen je cca. 45 km istočnije od centra Alanje. U centru se nalazi mnogo zdravstvenih ambulanti. Do bilo kojeg mjesta možete stići javnim prijevozom.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Satelitska Antena
Vanjski sadržaj:
Bašta
Camellia
Domar
Hidrofor
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...