Prodaje se ekskluzivan stan potpuno namješten u luksuznom kompleksu na Obi

Apartmani
Oba / Alanja
2 km
36 km
5 min
5 min
180.000 EUR
Prizemlje
2 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
110 m2
Redni broj nekretnine 2145

Moderan stan u luksuznom kompleksu sa konceptom hotela na prodaju u Obi

Ovaj komforni apartman u Obi nalazi se u kompleksu sa otvorenim bazenom, fitnes centrom i saunom. Stan se sastoji od 2 spavaće sobe, 1 dnevnog boravka sa američkom kuhinjom, 2 kupatila i 2 balkona i površine je 110 kvadratnih metara. Stan se nalazi na 1. katu stambene zgrade od 4 kata. Namješten stan se nalazi u blizini pješačkih ulica, mnogih trgovina, restorana i kafića, tržnih centara, javnog prijevoza, škole, državne bolnice. Izgrađen 2009. godine, stan je udaljen 10 minuta hoda od lokalnih sadržaja i šetališta sa raznim sportskim aktivnostima.

Udaljenosti:

• More i plaža: 2 km
• Aerodrom Alanya: 36 km
• Aerodrom Antalya: 120 km
• Centar Alanje: 5 km

infrastruktura:

• Vanjski bazen
• Vrt
• Kafeterija
• Parking
• Sauna
• Fitnes
• Lift
• Generator
• Obezbjeđenje 24/7 i video nadzor

Oba je postala omiljeno područje zbog svoje blizine centru Alanye i dom velikih supermarketa i trgovačkih centara. Posljednjih godina u Obi su izgrađene luksuzne i velike rezidencije. Zbog svih ovih razloga, Oba je preferirana od strane stranaca i domaćih ljudi i postaje najpopularnija oblast Alanye za stambena ulaganja. Ima živu društvenu infrastrukturu sa brojnim velikim supermarketima, restoranima, kafićima, prodavnicama kože, novom okružnom bolnicom, lokalnim školama za sve uzraste, bankama ili bankomatima. Oba je sa sjevera okružena planinama Taurus. Zbog toga je isprepleten sa prirodom i ima čist vazduh. Takođe, Oba je okružena stablima narandže i banana.

Alanja je grad koji nudi istoriju, prirodu i gradski život zajedno. Alanya je okrug Antalije, najpopularniji grad na južnoj obali Turske. Alanya je udaljena 154 kilometara od centra Antalije. Alanja je okružena planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu. Alanja, poljoprivredni i turistički grad, ima veoma staru istoriju.

Alanya, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, nudi mogućnosti u mnogim oblastima kao što su istorijska, kulturna, prirodna i zabavna. Godišnji turistički festivali, folklorni koncerti i Božićni bazar popularni su među mnogim turistima i lokalnim stanovništvom. Pored toga, vredi videti luka na glavnom putu uz obalu, dvorac Alanya, plaža Kleopatra sa plavom zastavom, plaža Damlataš i pećina Damlataš, Crveni toranj Alanije i njen panoramski pogled. Osim toga, Alanya nudi prekrasno iskustvo gdje možete ići do zamka Alanya žičarom sa plaže Kleopatra, koja ima odličan pogled na more i zamak.

Aerodrom Gazipaša se nalazi cca. 38 km istočno od Oba. U centru ćete naći sva sredstva javnog prijevoza da stignete iz jednog ugla do drugog. Uz pomoć različitih mogućnosti vožnje možete pronaći svoj put do sljedećeg velikog grada Antalye za cca. 2 sata.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Odvojena Kuhinja
Osvjetljeno
Pločice
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Caffe Restoran
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Igralište
Jacuzzi
Lift
Mini Golf
Osiguranje
Parking
Roštilj
Sauna
Sistem Video Nadzora
Terasa
Terasa Za Sunčanje
Tursko Kupatilo
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...