Prodaje se elegantan 2 sobni stan u Mahmutlaru 350 m od mora

Apartmani
Mahmutlar / Alanja
350 m
28 km
Udaljenost
Udaljenost
€ 109.000
Srednji sprat
2 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
90 m2
Redni broj nekretnine 1892

Smješten na 2. spratu dobro održavane zgrade od 6 spratova u Mahmutlaru, stan je površine 90 kvadratnih metara. Stan ima 2 spavaće sobe, američku kuhinju, dnevni boravak, 1 kupatilo, 1 normalan balkon i 2 francuska balkona. Apartman, čija je gradnja završena 2016. godine, udaljen je samo 350 metara od mora. Na lokaciji na kojoj se nalazi kompletno namješten stan nalazi se kamelija, lift i serviser.

Alanya je poznato turističko mjesto na južnoj obali Turske. Alanja je okružena planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu. Alanja, grad poljoprivrede i turizma sa dugom istorijom, jedan je od najrazvijenijih okruga Antalije i nudi mogućnosti u različitim sektorima kao što su istorijska, kulturna i prirodna zabava. Svake godine veliki broj posjetitelja i lokalnog stanovništva posjećuje turističke festivale, folklorne koncerte i božićnu pijacu. Tu je i uspinjača, sa odličnim pogledom na more i dvorac, nudi prekrasan doživljaj gdje možete ići od Kleopatrine plaže do dvorca Alanya.

Mahmutlar se nalazi u neposrednoj blizini centra Alanje, samo 10 km od centra Alanje. Alanya je popularna turistička destinacija na južnoj obali Turske. Alanya je udaljena 154 kilometara od centra Antalije.

Okrug Mahmutlar udaljen je 4,5 km od Univerziteta Alaaddin Keykubat, 7,5 km od bolnice za obuku i istraživanje u Alanji, 10,7 km od centra grada Alanije i 28 km od aerodroma Gazipaša.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Laminat
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Pogled Na Bazen
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Vanjski sadržaj:
Bazen Za Djecu
Camellia
Domar
Hidrofor
Lift
Parking
Sistem Video Nadzora
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...