Prodaje se jedinstven trosoban stan sa pogledom na rijeku u Tosmuru

Apartmani
Tosmur / Alanja
100 m
36 km
Udaljenost
Udaljenost
155.000 EUR
Srednji sprat
2 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
100 m2
Redni broj nekretnine 2135

Miran 2-soban stan u centru

Apartman se nalazi u četvrti Tosmur u Alanji, ekskluzivnom turističkom odmaralištu Turske. Ovaj nezaobilazni stan od 100 kvadratnih metara sastoji se od 2 spavaće sobe, 1 dnevnog boravka sa američkom kuhinjom, 1 kupatila i 2 balkona. Smješten na 3. spratu stambene zgrade od 5 spratova, stan je izgrađen 2004. godine. Udaljen 100 metara od mora i rijeke Dim, stan ima jedinstven pogled na rijeku Dim. Ako volite većinu vremena provoditi na balkonu, ova kuća je za vas. Osim toga, na parceli se nalazi bazen, dječji bazen, kamelija, prostor za roštilj i veliki vrt.

Tosmur je udaljen 4 km od grada Alanje i nalazi se na poziciji isprepletenoj sa centrom. Zbog lokacije nema problema sa transportom. Stambeno područje, s druge strane, dobiva na težini na obali. U gradu postoji mnogo turističkih hotela, uključujući hotele sa 3, 4 i 5 zvjezdica. Grad privlači pažnju svojim voćem kao što su banane, narandže, limuni, mandarine, grejpfrut, šljive i smokve koje se nalaze u brdima okruženim borovima i površinama za sadnju. Lokalne javne pijace se u ovoj regiji postavljaju određenim danima u sedmici. Reka Dim u gradu takođe daje drugačiju lepotu Tosmuru. Privreda regiona zasniva se na poljoprivredi i turizmu. Od danas veliki broj ljudi opslužuje domaće i strane stanovništvo u raznim oblastima turizma. Ostatak se nastavlja baviti poljoprivredom. U oblasti poljoprivrede po potrebi se obavljaju uzgoj u staklenicima, proizvodnja banana, proizvodnja citrusa i uzgoj žitarica.

Alanya je sjajna zvijezda Mediterana sa svojom istorijom, prirodnim ljepotama, ulicama i plažama. Grad je izvanredno stanište zelenih planina Taurus i plavog Mediterana. Udaljen je 135 kilometara od centra Antalije. U blizini Alanije nalaze se dva međunarodna aerodroma. Udaljen je 45 kilometara od aerodroma Alanya-Gazipasa i 120 kilometara od aerodroma Antalya, a aerodromski prevoz je izuzetno jednostavan. Glavni ekonomski resurs regije Alanya je turizam. Najpopularnija plaža je plaža Kleopatra. Život u Alanji teče brzo i zabavno, nećete naći vremena da vam dosadi. Postoji mnogo mjesta za posjetiti i mnogo aktivnosti koje treba obaviti.

Tosmur je cca. 35 km od međunarodnog aerodroma Gazipaša, a 119 km od međunarodnog aerodroma Antalya.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Camellia
Domar
Generator
Hidrofor
Lift
Osiguranje
Roštilj
Sistem Video Nadzora
Terasa Za Sunčanje
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...