Prodaje se kompletno namjesten dvosoban stan u centru Alanje

Apartmani
Centar / Alanja
250 m
45 km
Udaljenost
Udaljenost
€ 125.000
Srednji sprat
2 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
110 m2
Redni broj nekretnine 1840

Smješten 5 minuta od centra grada i 250 m od mora, stan se nalazi nasuprot shopping centra Alanyum. Stan ima 100 m2 i ima 2 spavaće sobe, 1 dnevni boravak sa američkom kuhinjom, 1 kupatilo i 1 balkon sa roštiljem. Namještaj apartmana je jednostavan i koristan. Keramički pod je dominantan u stanu gdje se koristi solarna energija. Na lokaciji se nalazi otvoreni bazen i zajednička bašta. Ima živahnu lokaciju okruženu školama, tržnim centrima, tržnicama, restoranima i kafićima. Stan koji zbog svoje lokacije ima visok prihod od najma možete koristiti za investicione svrhe.

Alanya je popularna turistička destinacija na južnoj obali Turske. To je grad koji istovremeno nudi istoriju, prirodu i gradski život, a okružen je planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu. Alanja ima veoma staru istoriju, iz tog razloga postoje mnoge istorijske strukture o kojima treba da se raspitate. Popularnu Kleopatrinu plažu posjećuju strani i domaći turisti tijekom cijele godine. Žičara vodi od stalaktitne pećine Damlatas do istorijskog zamka. U živahnoj luci možete se raspitati o poznatoj Crvenoj kuli i posjetiti brodogradilište. Centar Alanje nudi sve pogodnosti i odličan noćni život. Na obali se nalaze brojni trgovački centri, trgovine, restorani, barovi, pubovi, kafići, pošte, banke i bankomati. Grad ima dva univerziteta, od kojih je jedan privatni. Postoji jedna javna bolnica i 4 privatne bolnice.

Alanja je udaljena samo 2 sata vožnje od centra Antalije. Najbliži aerodrom u Gazipaši udaljen je cca. 45 km istočnije od centra Alanje. U centru se nalazi mnogo zdravstvenih ambulanti. Do bilo kojeg mjesta možete stići javnim prijevozom.

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Satelitska Antena
Vanjski sadržaj:
Bašta
Domar
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...

Loading...