0 Dana 00:00:00

Prodaje se luksuzna vila sa 5 spavacih soba sa panoramskim pogledom na more u Bektasu

Kuče
Bektas / Alanja
5 km
45 km
5 min
5 min
€ 395.000
Kuča
5 Soba
1 Dnevni boravak
4 Kupatila
280 m2
Redni broj nekretnine 1874

Ova izuzetno dobro održavana vila nalazi se u Bektašu, poznatom području Alanije po svojim vilama. Izgrađena je na bujnom platou sa direktnim pogledom na Sredozemno more i grad Alanju. Tripleks vila ima 5 spavaćih soba, dnevni boravak sa američkom kuhinjom, 4 kupatila i 2 prelepe terase. Na terasi vile nalazi se i privatni jacuzzi. Vila sa podnim grijanjem ima 280 kvadratnih metara. Možete uživati ​​u prekrasnoj atmosferi privatnog bazena koji poziva vas i vašu porodicu na dobar provod.

Karakteristike vila;

-Privatna bašta
-Privatni bazen
- Prostor za roštilj
-Podno grijanje
-Skrbnik
-Jacuzzi
-Terasa
-Podrum

Okrug Bektas je zelena zona Alanje. Alanya, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, nudi mogućnosti u raznim oblastima. To je grad koji istovremeno nudi istoriju, prirodu i gradski život. Osim toga, to je grad koji spaja sport i kulturu. Jer Alanya se zabavlja tijekom cijele godine na raznim manifestacijama kao što su triatlon, međunarodni plivački maraton, biciklistički turniri i turnir u odbojci na pijesku. U centru i okolini ima mnogo trgovačkih centara, prodavnica, restorana, barova, pubova, kafića, pošte, ambulanti, škola za sve uzraste. Žičara vodi od stalaktitne pećine Damlatas do istorijskog zamka. Osim toga, možete posjetiti poznatu crvenu kulu u luci i otkriti povijesne značajke brodogradilišta.

Okružena planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu, Alanya je jedno od najbrže razvijajućih turističkih i rezidencijalnih područja u Turskoj. To je grad koji spaja istoriju, prirodne lepote i moderan život. Alanya, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, nudi mogućnosti u raznim sektorima uključujući istorijski i kulturni turizam.

Bektaš je udaljen oko 45 km od aerodroma Gazipaša. Do centra Antalije možete stići za oko 2 sata autom.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Podno Grijanje
Satelitska Antena
Soba Za Presvlačenje
Terasa
Vanjski sadržaj:
Bašta
Domar
Fitnes
Hidrofor
Jacuzzi
Parking
Roštilj
Sistem Video Nadzora
Stoni Tenis
Terasa
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...