Prodaje se novi projekat luksuznih rezidencija u Mahmutlaru

Apartmani
Mahmutlar / Alanja
700 m
28 km
Udaljenost
Udaljenost
od 109.000 EUR
Prizemlje
1 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
53 m2
od 145.000 EUR
Prizemlje
2 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
96 m2
od 222.000 EUR
Prizemlje
2 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
105 m2
od 300.000 EUR
Prizemlje
3 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
182 m2
Redni broj nekretnine 1724

Projekat je jedan blok od 9 spratova, koji obuhvata 66 stanova i 10 poslovnih prostora. Stanovi će biti predati u finoj završnoj obradi, opremljeni kupatilima, instaliranim vodovodom i ugradnim kuhinjskim elementima. Na teritoriji se nalaze: otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazen, tursko kupatilo, parna kupelj, sauna, dva fitnesa, igralište, dečija igraonica, stoni tenis, bilijar, parking, agregat, kamera, lift i čuvar.

Novi luksuzni projekt udaljen je 700 m od mora. Na području okruga postoji mnogo parkovskih površina, općinskih sportskih i dječjih igrališta, škola i vrtića. U Mahmutlaru možete pronaći i veliki izbor kućnog namještaja, modnih butika, restorana, kafića. Pored velikih trgovačkih lanaca, u gradu postoji mnogo mini prodavnica, poslastičarnica, pekara i mesnica. Tu je i pijaca voća i povrća dva puta sedmično na kojoj možete kupiti najsvježije voće i povrće od farmera, kao i odjeću, obuću i suvenire.

Vrste stanova:

1+1 apartmani: 53,45–55,05 m2
2+1 apartmani: 96,70 m2
2+1 penthausi: 105,10–121,20 m2
3+1 penthausi: 182,35 m2 (zasebna kuhinja)

Datum završetka izgradnje: 2024

Mahmutlar je najrazvijeniji okrug Alanje i popularna destinacija za međunarodne posjetitelje. Mahmutlar je blizu centra Alanje, udaljen je samo 10 kilometara. Alanya je poznato turističko mjesto na južnoj obali Turske. Alanya je na sjeveru omeđena planinama Taurus, a na jugu Sredozemnim morem. Alanja, grad poljoprivrede i turizma, ima dugu istoriju, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, pruža mogućnosti u raznim sektorima, uključujući istorijsku, kulturnu, prirodnu zabavu. Svake godine brojni posjetitelji i mještani posjećuju turističke festivale, javne koncerte. Također, tu je i uspinjača, koja nudi sjajan doživljaj gdje možete ići od Kleopatrine plaže do zamka Alanya sa odličnim pogledom na more i zamak.

Alanja je jedno od najbrže razvijajućih turističkih i rezidencijalnih područja u Turskoj, okruženo je planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu. To je grad koji spaja istoriju, prirodne lepote i savremeni život. Alanya, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, nudi mogućnosti u širokom spektru sektora, uključujući istorijski i kulturni turizam. Možete se opustiti na toploj mediteranskoj obali i organizirati svoj dan uz razne aktivnosti. Osim toga, možete posjetiti stalaktitnu pećinu Damlatas na Kleopatrinoj plaži, uživati ​​u prekrasnom pogledu sa žičare, duž luke ćete pronaći Crveni toranj i brodogradilište kod Crvenog tornja koje vrijedi posjetiti. Iz svih ovih razloga možete uživati ​​u gradskom životu i uz more i u prirodi.

Mahmutlar je udaljen 12 km od centra Alanje. Udaljen je 28 kilometara od aerodroma Gazipaša i 150 km od međunarodnog aerodroma Antalya. Zahvaljujući odličnoj prometnoj povezanosti, lako možete doći do svakog dijela grada.

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Hilton Kupatilo
Kuhinja Od Granita
MDF Kuhinja
Mogućnost Interneta
Odvojena Kuhinja
Osvjetljeno
Pogled Na Bazen
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Video Interfon
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Bilijar
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Lift
Osiguranje
Parking
Roštilj
Sauna
Sauna
Sistem Video Nadzora
Stoni Tenis
Tursko Kupatilo
Vanjski Bazen
Vodeni Park
Wii Fii
Zatvoreni Bazen
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...