Prodaje se potpuno namješten dvosoban stan u Cikcilli blizu Alanyum Mall-a

Apartmani
Cikcilli / Alanja
1000 m
40 km
Udaljenost
Udaljenost
€ 156.000
Srednji sprat
2 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
110 m2
Redni broj nekretnine 1877

Prekrasan stan se nalazi u oblasti Cikcilli, na sjeveroistoku centra Alanje. Nalazi se na drugom spratu zgrade od 9 spratova, površine 110 kvadratnih metara. Stan se sastoji od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka sa američkom kuhinjom, 2 kupatila i 2 balkona. Apartman je udaljen nekoliko minuta hoda od mora i vrlo blizu trgovačkog centra Alanyum. Do centra Alanje možete doći za 10 minuta vožnje taksijem ili javnim prevozom. Kompleks u kojem se nalazi stan ima brojne društvene sadržaje i sadržaje u kojima ljudi svih uzrasta i ukusa mogu provoditi vrijeme.

Društvene aktivnosti:

Vanjski bazen
Zatvoreni bazen
Aquapark
Košarkaški teren
Tenisko igralište
Dječje igralište
Lift
Generator
Sigurnost
Sistem kamere

Cikcilli je jedno od najboljih područja u Alanji jer postoje veliki prostori između zgrada i posebna parking mjesta za zgrade. Zbog toga je to popularno područje koje posebno preferiraju stranci i investitori. Iz Cikcillija možete lako doći do Ataturkove statue, koja se smatra centrom Alanije i najbliže plaže javnim prevozom. Cikcilli je udaljen samo 10 minuta od luke, Crvene kule i srca grada, 15 minuta od poznate Kleopatrine plaže i stalaktitne pećine Damlatas.

Alanya je popularna turistička destinacija na južnoj obali Turske. Alanja je udaljena 154 kilometra od centra Antalije. Alanja, grad poljoprivrede i turizma, ima veoma staru istoriju. Alanja je na sjeveru okružena planinama Taurus, a na jugu Sredozemnim morem. Grad nudi urbani život u moru i prirodi. Centar Alanje nudi sve pogodnosti i odličan noćni život. Na obali se nalaze brojni trgovački centri, trgovine, restorani, barovi, pubovi, kafići, pošte, banke i bankomati. Alanya ima dva univerziteta, od kojih je jedan privatni. Postoji javna bolnica, 5 privatnih bolnica, mnogo domova zdravlja.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Pločice
Satelitska Antena
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Dječje Igralište
Domar
Fudbalsko Igralište
Generator
Hidrofor
Košarkaško Igralište
Lift
Osiguranje
Parking
Sistem Video Nadzora
Vanjski Bazen
Vodeni Park
Wii Fii
Zatvoreni Bazen
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...