Prodaje se potpuno nov prostran 2-soban stan samo 700 m do plaze u Mahmutlaru

Apartmani
Mahmutlar / Alanja
700 m
28 km
2 min
2 min
€ 161.000
Srednji sprat
2 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
62 m2
Redni broj nekretnine 1902

Smješten u centru Mahmutlara, ovaj lijepi, potpuno nov stan izgrađen je 2022. godine. Stan se nalazi na 3. spratu zgrade od 11 spratova. Ovaj prekrasan stan sa pogledom na grad i planinu sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka sa američkom kuhinjom, 1 kupaonice i 2 velika balkona i površine je 61,5 m2. U okolici apartmana koji je udaljen samo 700 metara od mora nalaze se marketi, ljekarna, bankomat, lokalne tržnice i brojni butici.

Karakteristike stana;

-Spoljni bazen
-Zatvoreni bazen
-Kamelija
-Roštilj
-Fitness
-Sauna
-Tursko kupatilo
-Lift
-Skrbnik
-Dečje igralište
- Košarkaški teren
-Tenisko igralište
-Aquapark

Mahmutlar je najrazvijeniji okrug Alanije i popularna destinacija za međunarodne posjetitelje. Alanja je poznato turističko mjesto na južnoj obali Turske. Alanya je na sjeveru omeđena planinama Taurus, a na jugu Sredozemnim morem. Alanya, grad poljoprivrede i turizma, ima dugu istoriju, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, pruža mogućnosti u različitim sektorima, uključujući istorijsku, kulturnu, prirodnu zabavu. Svake godine brojni posjetitelji i mještani posjećuju turističke festivale, javne koncerte. Također, tu je i uspinjača, koja nudi odličan doživljaj gdje možete otići od Kleopatrine plaže do zamka Alanya sa odličnim pogledom na more i zamak.

Alanja, poznata po poljoprivredi i turizmu, ima dugu i glamuroznu istoriju. Grad graniči sa planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu. Alanya, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, nudi mogućnosti u raznim oblastima. Osim toga, to je grad koji spaja sport i kulturu. Alanya se zabavlja tijekom cijele godine na raznim događajima kao što su triatlon, međunarodni plivački maraton, biciklistički turniri i turnir u odbojci na pijesku. U centru i okolini ima mnogo trgovačkih centara, prodavnica, restorana, barova, pubova, kafića, pošte, ambulanti, škola za sve uzraste. Žičara vodi od stalaktitne pećine Damlatas do istorijskog zamka. Osim toga, možete posjetiti poznatu crvenu kulu u luci i otkriti povijesne značajke brodogradilišta.

Mahmutlar se nalazi 10 km od istorijskog centra grada Alanje. Stan je cca. 28 km od aerodroma Gazipaša i 150 km od međunarodnog aerodroma Antalya. Do centra Alanje možete stići za cca. 20 minuta autom ili drugim mogućnostima prijevoza.

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Granitni Pod
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Lak Kuhinja
Mogućnost Interneta
Osvjetljeno
Pogled Na Bazen
Satelitska Antena
Video Interfon
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Igralište
Igralište Za Tenis
Košarkaško Igralište
Lift
Mjesto Za Odmor
Parking
Roštilj
Sauna
Sistem Video Nadzora
Terasa Za Sunčanje
Tursko Kupatilo
Vanjski Bazen
Vodeni Park
Wii Fii
Zatvoreni Bazen
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...