€ 1.150.000 6 Mjesečnih Rata

Prodaje se samostojeca vila sa 4 spavaće sobe u Kargicaku okružena prirodom

Kuče
Kargicak / Alanja
850 m
28 km
5 min
5 min
€ 1.150.000
Kuča
4 Soba
1 Dnevni boravak
6 Kupatila
530 m2
Redni broj nekretnine 1775

Ova vila sa 4 spavaće sobe na prodaju u Kargicaku nalazi se u podnožju veličanstvenih planina Taurus. Smještena u zdravom zelenom području oko 850 km od čiste zlatne pješčane plaže, vila ima prekrasan pogled na Sredozemno more i okolne zelene površine. Samostojeća vila na 3 kata ima 4 spavaće sobe, dnevni boravak i 6 kupaonica. Vila sa podnim grijanjem ima 530 kvadratnih metara. Vila je idealna za ljetni odmor sa porodicom i za dugotrajan život.

Društveni prostori vile;

Vanjski bazen
Sauna
tursko kupatilo
Jacuzzi
Vrt
Fitness
Sistem kamere
Generator
Datum završetka izgradnje: novembar 2022

Područje Kargicak se nalazi na brdu sa prekrasnim pogledom na more i planine i ispunjeno je prekrasnim prirodnim pejzažom i ekologijom, prekrasnim pogledom na planine Taurus, čistim plažama, šumama, brojnim voćnjacima i plantažama banana. Udaljen je samo 13 km od centra Alanje. Do centra Alanje i plaže iz Kargicaka možete lako doći javnim autobusima i vlastitim vozilom. 24 kilometra od međunarodnog aerodroma u Gazipaši, Kargičak je takođe veoma blizu susednog grada Mahmutlara. Ovdje možete pronaći brojne trgovine, pošte, bankomate, ljekarne i domove porodičnog zdravlja, frizere i brijače, te veliki izbor kafića, barova i restorana.

Alanya je jedno od najbrže razvijajućih turističkih i rezidencijalnih područja u Turskoj. Zbog svoje istorijske prošlosti i pejzaža, grad posjećuju i animiraju mnogi ljudi tijekom cijele godine. U gradu se održavaju turistički festivali, javni koncerti i godišnji božićni bazar za zabavu. Osim toga, možete posjetiti stalaktitnu pećinu Damlatas na Kleopatrinoj plaži i uživati ​​u prekrasnom pogledu sa žičare. Luka Vam nudi brojne restorane, barove i kafiće za dnevni i noćni život. Tamo možete posjetiti i Crveni toranj i povijesno brodogradilište Alanije.

Alanya je cca. 42 km od aerodroma Gazipaša. U centru ćete naći sva sredstva javnog prevoza da stignete od jednog do drugog ugla. Uz pomoć različitih mogućnosti vožnje možete pronaći put do sljedećeg velikog grada Antalye za oko 2 sata.

Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Hilton Kupatilo
Jacuzzi
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Osvjetljeno
Pločice
Podno Grijanje
Pogled Na Bazen
Satelitska Antena
Sauna
Terasa
Termalna Izolacija
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Privatna Garaža
Privatni Bazen
Privatni Parking
Privatno Dvorište
Sauna
Sistem Video Nadzora
Terasa
Tursko Kupatilo
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...