Prodaje se ugodan trosoban stan u naselju Bektas

Apartmani
Bektas / Alanja
4000 m
45 km
5 min
5 min
€ 150.000
Prizemlje
3 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
150 m2
Redni broj nekretnine 1896

Ovaj prelijepi stan se nalazi na savršenoj lokaciji u Bektašu, u hladu okružen planinama i morem. Stan se sastoji od 3 spavaće sobe, dnevnog boravka sa američkom kuhinjom, 1 kupaonice i balkona sa jedinstvenim pogledom. Apartman je udaljen 4000 metara od mora i nalazi se na 1. katu dvoetažne zgrade. Stan se prodaje nenamješten. Stan ima i kamin. Stan južne orijentacije je 150 m2. Na mjestu gdje se nalazi stan, čija je izgradnja završena 2017. godine, nalazi se otvoreni bazen i vanjsko parkiralište.

Okrug Bektas je zelena zona Alanje. Alanya, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, nudi mogućnosti u raznim oblastima. To je grad koji istovremeno nudi istoriju, prirodu i gradski život. Osim toga, to je grad koji spaja sport i kulturu. Jer Alanya se zabavlja tijekom cijele godine na raznim manifestacijama kao što su triatlon, međunarodni plivački maraton, biciklistički turniri i turnir u odbojci na pijesku. U centru i okolini ima mnogo trgovačkih centara, prodavnica, restorana, barova, pubova, kafića, pošte, ambulanti, škola za sve uzraste. Žičara vodi od stalaktitne pećine Damlatas do istorijskog zamka. Osim toga, možete posjetiti poznatu crvenu kulu u luci i otkriti povijesne značajke brodogradilišta.

Centar Alanje ima sve sadržaje i odličan noćni život. Alanya ima dva univerziteta, od kojih je jedan privatni. Postoji jedna javna bolnica, 5 privatnih bolnica, mnogo domova zdravlja, oralnog i stomatološkog zdravlja.

Bektaš je udaljen oko 42 km od aerodroma Gazipaša. Do centra Antalije možete stići za oko 2 sata autom.

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Hilton Kupatilo
Kamin
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Osvjetljeno
Pločice
Satelitska Antena
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Domar
Parking
Sistem Video Nadzora
Terasa Za Sunčanje
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...