Samo 250 m do mora sa prirodom isprepletena 4sobna triplex vila na prodaju u Konaklima

Kuče
Konakli / Alanja
400 m
50 km
5 min
5 min
€ 210.000
Kuča
4 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
205 m2
Redni broj nekretnine 2026

Ova tripleks vila sa predivnom prirodom i pogledom na planine udaljena je samo 250 metara od plaže, 5 minuta od prodavnica i restorana i na pješačkoj udaljenosti od centra Konaklija. Tripleks vila od 205 m2 nalazi se u lijepo uređenom vrtu, sastoji se od 4 spavaće sobe, dnevnog boravka sa američkom kuhinjom, 2 kupaonice, 2 balkona, lijepe terase i potpuno je namještena. Ova prostrana vila, koja se nalazi u kompleksu vila uređena sa stilom, ima zajednički bazen i izgrađena je 2000. godine.

Konakli je idealno mjesto za uživanje u gradskim aktivnostima i prirodi na najbolji način. U sjevernom dijelu Konaklija možete prošetati prirodom. Možete provesti vrijeme u trgovačkom centru i posjetiti javnu pijacu srijedom. Tržni centar se nalazi u neposrednoj blizini glavne ceste iu njemu se nalaze brojne brendirane radnje. Za one koji vole noćni život, najveći svjetski klub na otvorenom "Summer Garden" nalazi se u Konakliju. Na plaži Konakli možete pronaći i sadržaje za sve vodene sportove.

Grad Alanja je udaljen oko 154 kilometra od centra Antalije. Alanja, grad poznat po poljoprivredi i turizmu, ima dugu i slavnu istoriju. To je grad koji spaja istoriju, prirodne lepote i moderan život. Nudi turističke festivale, javne koncerte i godišnji Božićni bazar za zabavu. Alanya je domaćin 2 univerziteta, od kojih je jedan privatni. Osim toga, postoji univerzitetska bolnica i druge zdravstvene klinike u mnogim područjima. Svake godine se iz ovih razloga veliki broj stranih rezidenata odlučuje za ulaganje u Alanju.

Konakli je udaljen 13 kilometara od centra Alanje. Udaljen je oko 11 km od Kleopatrine plaže. To je cca. 50 km od međunarodnog aerodroma Gazipaša i 114 km od međunarodnog aerodroma Antalya.

 

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Granitni Pod
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Lak Kuhinja
MDF Kuhinja
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Satelitska Antena
Terasa
Vanjski sadržaj:
Bašta
Camellia
Mjesto Za Odmor
Parking
Privatno Dvorište
Roštilj
Terasa
Terasa Za Sunčanje
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...