Ultra luksuzna vila sa pogledom na more na prodaju u Alanji Kargicak

Kuče
Kargicak / Alanja
3.5 km
24 km
3 min
3 min
€ 430.000
Kuča
4 Soba
1 Dnevni boravak
3 Kupatila
375 m2
Redni broj nekretnine 1976

Ova luksuzna vila nalazi se u okrugu Kargicak u Alanji. Pored činjenice da je regija Kargicak poznata po svojim vilama, kada su vile u pitanju padaju na pamet luksuzni i elitni projekti vila. Stanovnici ovog područja su uglavnom ljudi koji cijene udobnost i uživaju u krajoliku. Vila ima 4 spavaće sobe, svaka sa luksuznim namještajem, elegantan dnevni boravak sa američkom kuhinjom, 3 kvalitetna kupatila, 4 balkona i elegantnu terasu. U ovoj elitnoj vili od 375 m2 možete uživati ​​u pogledu na more i planine Taurus isprepletene prirodom. Vila ima svoju bujnu baštu okruženu cvećem, otvoreni bazen i garažu.

Kargicak, gdje se nalaze ruševine drevnog grada Syedre, je regija od interesa za turiste, posljednjih godina je stekla popularnost među turistima iz cijelog svijeta i među onima koji se odluče kupiti nekretninu ovdje. Smješten na brdu sa zadivljujućim pogledom na more i planine, područje je ispunjeno prekrasnim prirodnim pejzažom i ekologijom, prekrasnim pogledom na planine Taurus, čistim plažama, šumama, brojnim voćnjacima i plantažama banana. U okolini su izgrađene veličanstvene vile i stambeni kompleksi, a svi stambeni kompleksi su izgrađeni kvalitetno i odličnom infrastrukturom. Centar Kargicak je prepun sadržaja, ima mnogo dnevnih potrepština kao što su brojne prodavnice, supermarketi, restorani i barovi, medicinski centar i apoteke.

Alanya je popularna turistička destinacija na južnoj obali Turske. To je grad koji istovremeno nudi istoriju, prirodu i gradski život, a okružen je planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu. Alanja ima veoma staru istoriju, iz tog razloga postoje mnoge istorijske strukture o kojima treba da se raspitate. Popularnu Kleopatrinu plažu posjećuju strani i domaći turisti tijekom cijele godine. Žičara vodi od stalaktitne pećine Damlatas do istorijskog zamka. U živahnoj luci možete se raspitati o poznatoj Crvenoj kuli i posjetiti brodogradilište. Centar Alanje nudi sve pogodnosti i odličan noćni život. Na obali se nalaze brojni trgovački centri, trgovine, restorani, barovi, pubovi, kafići, pošte, banke i bankomati. Grad ima dva univerziteta, od kojih je jedan privatni. Postoji jedna javna bolnica i 4 privatne bolnice.

Lokacija Kargicak je blizu gradskih centara, 3 km od Mahmutlar okruga, 15 km od centra Alanije i 30 km od centra Gazipaše. Kargicak je udaljen 23 km od međunarodnog aerodroma Gazipaša i 139 km od međunarodnog aerodroma u Antaliji.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Pogled Na Bazen
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Video Interfon
Vanjski sadržaj:
Bazen Za Djecu
Camellia
Domar
Generator
Hidrofor
Privatna Garaža
Privatni Bazen
Privatno Dvorište
Sistem Video Nadzora
Terasa
Terasa Za Sunčanje
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...