Dobrodošli u našu Politiku privatnosti

Vaša privatnost nam je kritično važna. EMR Properties se nalazi na:

EMR Properties
Mahmutlar, Barbaros Cd. No:117 Antalya
07460 - Alanja, Turska
+90 532 605 14 25

Politika EMR Properties je da poštuje vašu privatnost u vezi sa svim informacijama koje možemo prikupiti tokom rada naše web stranice. Ova Politika privatnosti primjenjuje se na https://homeinalanya.co (u daljem tekstu: "mi", "mi" ili "https://emrrealestate.com"). Poštujemo vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti ličnih podataka koje nam možete dati putem web stranice. Usvojili smo ovu politiku privatnosti („Politika privatnosti“) kako bismo objasnili koje informacije se mogu prikupljati na našoj web stranici, kako koristimo ove informacije i pod kojim okolnostima možemo otkriti informacije trećim stranama. Ova Politika privatnosti odnosi se samo na informacije koje prikupljamo putem web stranice i ne odnosi se na naše prikupljanje informacija iz drugih izvora.

Ova Politika privatnosti, zajedno sa Uslovima i odredbama objavljenim na našoj web stranici, postavljaju opća pravila i politike koje regulišu vaše korištenje naše web stranice. Ovisno o vašim aktivnostima prilikom posjete našoj web stranici, možda ćete morati prihvatiti dodatne odredbe i uvjete.

Posjetioci web stranice

Kao i većina operatera veb lokacija, EMR Properties prikuplja informacije koje ne identifikuju lično, one vrste koje veb pretraživači i serveri obično čine dostupnim, kao što su tip pretraživača, preferencija jezika, veb lokacija koja upućuje, i datum i vreme svakog zahteva posetioca. Svrha EMR Properties-a u prikupljanju informacija koje nisu lične identifikacije je da bolje razumije kako posjetitelji EMR Properties-a koriste njegovu web stranicu. S vremena na vrijeme, EMR Properties može objaviti nelične informacije u zbiru, na primjer, objavljivanjem izvještaja o trendovima u korištenju svoje web stranice.

EMR Properties takođe prikuplja potencijalno lične informacije kao što su adrese Internet protokola (IP) za prijavljene korisnike i za korisnike koji ostavljaju komentare na blog postovima https://emrrealestate.com EMR Properties otkriva samo IP adrese prijavljenih korisnika i komentatora pod istim okolnostima koje koristi i otkriva lične informacije kao što je opisano u nastavku.

Prikupljanje ličnih podataka

Određeni posetioci veb lokacija EMR Properties biraju da komuniciraju sa EMR Properties na načine koji zahtevaju da EMR Properties prikupi informacije koje identifikuju ličnosti. Količina i vrsta informacija koje EMR Properties prikuplja zavise od prirode interakcije.

Sigurnost

Sigurnost vaših ličnih podataka nam je važna. Nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost.

Kolačići

Kako bi obogatili i usavršili vaše online iskustvo, EMR Properties koristi "kolačiće", slične tehnologije i usluge koje pružaju drugi za prikaz personaliziranog sadržaja, odgovarajućeg oglašavanja i pohranjivanja vaših preferencija na vašem računalu.

Kolačić je niz informacija koje web stranica pohranjuje na računar posjetitelja i koje pretraživač posjetitelja pruža web stranici svaki put kada se posjetitelj vrati. EMR Properties koristi kolačiće kako bi pomogao EMR Properties-u da identifikuje i prati posjetitelje, njihovu upotrebu https://homeinalanya.co i svoje postavke pristupa web stranici. Posetioci EMR Properties-a koji ne žele da se kolačići postavljaju na svoje računare trebalo bi da podese svoje pretraživače da odbijaju kolačiće pre upotrebe veb lokacija EMR Properties-a, s tim što određene karakteristike veb-sajtova EMR Properties-a možda neće ispravno funkcionisati bez pomoći kolačića.

Nastavkom navigacije po našoj web stranici bez promjene postavki kolačića, ovim potvrđujete i slažete se da EMR Properties koristi kolačiće.

Promjene u politici privatnosti

Iako će većina promjena vjerovatno biti manja, EMR Properties može s vremena na vrijeme promijeniti svoju Politiku privatnosti i prema vlastitom nahođenju. EMR Properties podstiče posetioce da često proveravaju ovu stranicu za bilo kakve promene u politici privatnosti. Vaše daljnje korištenje ove stranice nakon bilo kakve promjene u ovoj Politici privatnosti znači da prihvatate takvu promjenu.

Loading...