Breeze kompletno namješten trosoban stan samo 750 m od mora na prodaju u Cikcilli

Apartmani
Cikcilli / Alanja
750 m
40 km
2 min
2 min
€ 270.000
Prizemlje
3 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
140 m2
Redni broj nekretnine 1815

Ovaj lagani, potpuno namješten stan nalazi se u prizemlju 11-spratnice u Čikcilli. Stan je izgrađen 2012. godine, površine 140 m2. Ovaj prostrani stan u vrtu ima 3 spavaće sobe, 1 dnevni boravak sa američkom kuhinjom, 2 kupatila, 2 balkona sa prekrasnim pogledom na vrt. Udaljen je oko 750 m od mora. Ima živahnu lokaciju sa luksuznim lokacijama, školama i velikim tržnicama u okolini.

Cikcilli je jedno od najboljih područja u Alanji jer postoje veliki prostori između zgrada i posebna parking mjesta za zgrade. Zbog toga je to popularno područje koje posebno preferiraju stranci i investitori. Iz Cikcillija možete lako doći do Ataturkove statue, koja se smatra centrom Alanije i najbliže plaže javnim prevozom. Cikcilli je udaljen samo 10 minuta od luke, Crvene kule i srca grada, 15 minuta od poznate Kleopatrine plaže i stalaktitne pećine Damlatas.

Alanya je popularna turistička destinacija na južnoj obali Turske. Alanya je udaljena 154 kilometra od centra Antalije. Alanja, grad poljoprivrede i turizma, ima veoma staru istoriju. Alanja je na sjeveru okružena planinama Taurus, a na jugu Sredozemnim morem. Grad nudi urbani život u moru i prirodi. Centar Alanje nudi sve pogodnosti i odličan noćni život. Na obali se nalaze brojni trgovački centri, trgovine, restorani, barovi, pubovi, kafići, pošte, banke i bankomati. Alanya ima dva univerziteta, od kojih je jedan privatni. Postoji javna bolnica, 5 privatnih bolnica, mnogo domova zdravlja.

Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pogled Na Bazen
Satelitska Antena
Video Interfon
Vanjski sadržaj:
Bašta
Baštovan
Bazen Za Djecu
Caffe Restoran
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Lift
Mjesto Za Odmor
Osiguranje
Parking
Roštilj
Sauna
Sistem Video Nadzora
Soba Za Igre
Stoni Tenis
Terasa Za Sunčanje
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...