Prodaje se prostran dvosoban stan s pogledom na more u Alanya Centrumu

Apartmani
Centar / Alanja
700 m
45 km
Udaljenost
Udaljenost
200.000 EUR
Srednji sprat
2 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
110 m2
Redni broj nekretnine 2139

Uređen stan sa panoramskim pogledom

Ovaj moderan stan se nalazi u četvrti Alanya Gullerpinari. Stan od 110 kvadratnih metara ima 2 spavaće sobe, 1 dnevni boravak sa američkom kuhinjom, 2 kupatila, 2 balkona sa pogledom na more i dvorac. Stan je južne i istočne orijentacije. Smješten na 7. katu zgrade od 9 katova, stan je udaljen 700 metara od mora. Potpuno namješten stan pogodan za izdavanje boravišne dozvole. Apartman je udaljen 45 km od aerodroma Gazipaša u Alanji i 129 km od aerodroma u Antaliji. Na lokaciji se nalazi prostor za sunčanje, vanjski bazen, prostor za roštilj, parking, agregat i vratar.

Alanja je okružena planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu. Luka, dvorac Alanya, plaža Kleopatra označena plavom zastavom, plaža Damlatas i pećina Damlatas, alanjski Crveni toranj su važna turistička mjesta na glavnoj ruti obale. Centar Alanje je takođe poznat po noćnom životu. Bulevar, na kojem se nalaze barovi tik uz luku, ljeti je prepun turista i lokalnog stanovništva. Na plaži Alanije nalaze se razni tržni centri, prodavnice, restorani, barovi, pabovi, kafići, pošte, banke i bankomati. Alanija je dom dva univerziteta, od kojih je jedan privatna institucija.

Alanja je udaljena samo oko 2 sata vožnje od centra Antalije. Najbliži aerodrom u Gazipaši udaljen je cca. 45 km istočnije od centra Alanje. U centru se nalazi mnogo zdravstvenih ambulanti. Do bilo kojeg mjesta možete stići javnim prijevozom.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Pogled Na Bazen
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Camellia
Domar
Generator
Lift
Parking
Roštilj
Sistem Video Nadzora
Terasa Za Sunčanje
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...