Povoljan i centralni stan 350 m od mora na prodaju u Mahmutlaru

Apartmani
Mahmutlar / Alanja
350 m
28 km
Udaljenost
Udaljenost
100.000 EUR
Prizemlje
2 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
125 m2
Redni broj nekretnine 2407

Ugodan stan

Smješten na pješačkoj udaljenosti od mora, stan se nalazi u Mahmutlaru, popularnoj četvrti Alanije. Stan koji se nalazi na 1. spratu ima širinu od 125 kvadratnih metara. Stan se sastoji od 2 spavaće sobe, 1 dnevnog boravka sa američkom kuhinjom, 2 kupatila i 2 balkona. Namješten stan je jugozapadne i sjeverozapadne orijentacije. Stan star 13 godina biće isporučen kako se vidi na slikama. Stan je općenito dobro održavan, ali namještaj će možda trebati manje renoviranje.

Prostrani apartman nalazi se na samo 350 metara od mora, 300 metara od pijace utorkom i 100 metara od poliklinike Sydra. U blizini se nalazi veliko općinsko igralište, brojne trgovine, kafići i restorani. Lijepa lokacija ima bazen sa terasom, veliku njegovanu i uređenu baštu, parking za bicikle, sigurnosne kamere i agregat.

NAPOMENA: Eksterijer i unutrašnjost zgrade će biti okrečeni i restaurirani od maja.

Mahmutlar je veoma popularan grad istočno od Alanje. Ispred grada ćete naći milje zlatnih plaža, a iza njega su moćne planine Taurus poput štita. Ova kombinacija daje gradu tropsku klimu sa toplim ljetima i blagim zimama. To je savršen grad za šetnju ili vožnju biciklom. Možete ići na vožnju biciklom po prekrasnoj 12 km obale s pogledom na more. Svakog utorka i subote u Mahmutlaru se održava velika pijaca. Lokalni farmeri ovdje prodaju svježe voće i povrće. Osim voća i povrća, možete pronaći i odjeću, suvenire i začine. Mahmutlar je veoma popularna i mirna destinacija za odmor stranih investitora.

Alanya se smatra savršenom predstavom mediteranske obale, koja je ugostila bezbroj civilizacija kroz istoriju, zahvaljujući svojim prirodnim ljepotama i zadivljujućim plažama. U Alanji, gdje vlada tipična mediteranska klima, ljeta su suva i vruća, dok su zime tople i kišne. Primarni razlozi zašto je region turistički okrug i što ga turisti preferiraju u svim godišnjim dobima su vremenske prilike i blaga klima Alanije. Uprkos visokim temperaturama, posebno ljeti, regija je spasena od ugnjetavanja zahvaljujući povjetarcu koji udara na kopno s mora. Ima turističke sadržaje koji obezbjeđuju smještaj za svaki prihod.

Mahmutlar se nalazi 10 km od istorijskog centra grada Alanje. Stan je cca. 28 km od aerodroma Gazipaša i 150 km od međunarodnog aerodroma Antalya. Do centra Alanje možete stići za cca. 20 minuta autom ili drugim mogućnostima prijevoza.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Video Interfon
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Domar
Generator
Hidrofor
Lift
Parking Za Biciklo
Sistem Video Nadzora
Terasa Za Sunčanje
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...