Predivan projekat stanova i dupleksa na prodaju u Gazipasi

Apartmani
Gazipasa / Alanja
1 km
10 min
5 min
5 min
od 139.000 EUR
Prizemlje
1 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
50 m2
od 275.000 EUR
Penthouse
3 Soba
1 Dnevni boravak
3 Kupatila
120 m2
Redni broj nekretnine 1977

Projekat, koji se nalazi u regionu Gazipaša, koji se u poslednje vreme ubrzano razvija, nalazi se u blizini okruga Alanja na zapadu. Projekat se sastoji od prostranih i komfornih stanova na velikoj parceli. U projektu vas očekuje životni prostor u kojem se ne možete zasititi sjedenja i osjećat ćete se posebno svojom unutrašnjom arhitekturom od vrhunskih materijala.

Početak projekta: septembar 2022
Kraj projekta: oktobar 2023

Opće karakteristike;

Vanjski bazen
Zatvoreni bazen
Sigurnosna kamera 24/7
Sauna
Sala za fitnes
Parking
Karakteristike stana;

Aluminijumske i staklene ograde
Aluminijski prozori
Klizni prozori otporni na toplinu
Klizna balkonska vrata
Spušteni plafon sa tačkom i led rasvetom
Mdf kuhinjski namještaj
Granit mermer i kuhinjske ploče
Tuš kabina 1. kvaliteta
Mdf kupaonski namještaj
Garderoba
Moderna čelična vrata
Mdf sobna vrata
Keramički pod

Gazipaša je posljednji okrug Antalije na 180 km istočnoj granici. Okrug Gazipaša, koji se nalazi na obali Sredozemnog mora, istorijski je veoma bogat region, koji je ugostio različite civilizacije od prvog doba do danas, kao i svoje prirodne ljepote. Dužina obale okruga je 50 km. To je grad okružen planinama Taurus. Ovdje možete posjetiti mnogo mjesta. Region Gazipaša je jedan od regiona poznatih po svojim visoravni. Penjanje i putovanje u gorje danas je mnogo lakše nego u prošlosti. Zbog lakoće pristupačnosti, često ga posjećuju ljubitelji prirode. Visoravan Maha je jedna od najpopularnijih visoravni u regionu. U okrugu se koriste moderne poljoprivredne tehnike. Uzgajaju se poljoprivredni proizvodi sa visokim prihodima. Pamuk, citrusi, kikiriki i banane su među najviše uzgajanim poljoprivrednim proizvodima u regionu. Gazipaša je kvart sa prekrasnim plažama

Alanya je popularna turistička destinacija na južnoj obali Turske. Alanya je udaljena 154 kilometara od centra Antalije. Alanya je okružena planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu. Alanja, grad poljoprivrede i turizma, ima veoma staru istoriju. Alanya, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, nudi mogućnosti u mnogim oblastima kao što su istorijska, kulturna, prirodna i zabavna. Godišnji turistički festivali, folklorni koncerti i Božićni bazar popularni su među mnogim turistima i lokalnim stanovništvom. Osim toga, vrijedi vidjeti i luku, dvorac Alanya, Kleopatrinu plažu s plavom zastavom i pećinu Damlatas, Crveni toranj Alanije i njen panoramski pogled, a svi se nalaze na glavnom putu duž obale. Osim toga, u gradu postoji linija žičare, koja nudi prekrasan doživljaj gdje možete ići od Kleopatrine plaže do zamka Alanya žičarom sa savršenim pogledom na more i zamak.

Okrug Gazipasa, koji se nalazi na obali Sredozemnog mora, udaljen je 180 km istočno od Antalije. Udaljen je samo 10 minuta od aerodroma.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Hilton Kupatilo
Kuhinja Od Granita
MDF Kuhinja
Mogućnost Interneta
Osvjetljeno
Pločice
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Video Interfon
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Lift
Osiguranje
Parking
Sauna
Sistem Video Nadzora
Terasa Za Sunčanje
Vanjski Bazen
Wii Fii
Zatvoreni Bazen
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...