Predivan stan prvi red do mora na prodaju u Tosmuru, Alanji

Apartmani
Tosmur / Alanja
Udaljenost
36 km
2 min
2 min
300.000 EUR
Srednji sprat
2 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
125 m2
Redni broj nekretnine 2144

Dvosoban stan sa pogledom na more

Smješten 6 km od centra Alanje, ovaj stan se nalazi u luksuznom kompleksu uz more. Smješten na 5. katu, stan se sastoji od 2 spavaće sobe, 1 dnevnog boravka sa američkom kuhinjom, 2 kupaonice i 2 balkona. Stan od 125 m2 prodaje se namješten. Stan je orijentiran na sjeverozapad. Ima pogled na rijeku Dim. Apartman, koji je na pješačkoj udaljenosti od mora i rijeke Dim, prilika je koja se ne propušta sa svojim karakteristikama lokacije.

Karakteristike kompleksa;

Zatvoreni i otvoreni bazeni
Parna soba
tursko kupatilo
Sauna
Teniski tereni i sportski tereni
Igralište
Vrt
Bbq area
Parking
Sigurnost
Poslužitelj stranice

Tosmursko područje ima lokaciju u blizini sve potrebne urbane infrastrukture i stajališta javnog prijevoza, mora i plaže. U gradu postoji mnogo turističkih hotela, uključujući hotele sa 3, 4 i 5 zvjezdica. Grad privlači pažnju svojim voćem kao što su banane, narandže, limuni, mandarine, grejpfruti, šljive i smokve i zasadima na brežuljcima okruženim borovom šumom. Lokalne javne pijace se u ovoj regiji postavljaju određenim danima u sedmici. Rijeka Dim u gradu je još jedna atrakcija koja dodaje ljepotu Tosmuru.

Alanya; Poznato je po tome što je jedna od vodećih destinacija za ljetni odmor u Turskoj sa svojom povijesnom teksturom koja ugošćuje različite civilizacije, jedinstvene plaže i razne kulturne i zabavne aktivnosti. Kada se spomene Alanya, turistička mjesta koja padaju na pamet općenito se dijele na plaže i istorijske građevine. Plaža Kleopatra, duga 2 kilometra, plijeni pažnju svojom pričom koja sve impresionira, kao i nagradom Plava zastava. Pećina Damlatas, koja je poznata po svojim fascinantnim stubovima i dobra za pacijente sa astmom, takođe se smatra jednom od stanica broj jedan u Alanji. Najpoznatija građevina Alanije, koja ima mnogo različitih mogućnosti koje bi ljubitelji istorije svakako trebali ocijeniti, zove se Alanya Castle. Zamak, koji sa 83 kule i 140 bastiona na najbolji način odražava helenistički period, nosi i seldžučki povjetarac.

Alanya čuva svoje bogatstvo kako svojim veličanstvenim plažama na obali Sredozemnog mora, tako i svojom istorijskom teksturom koju je dovela do toga da je bila strateški ključna tačka kroz istoriju. Možete birati između plaže Kleopatra, plaže Damlatas, plaže Incekum i plaže Ulas i uživati ​​u plavetnilu Mediterana i zlatnom pijesku. Možete dodati dvorac Alanya, pećinu Damlatas, muzej Alanije, Kizilkule i različite drevne gradove na svoju listu mjesta koja treba posjetiti.

U Alanji postoji više od jednog trgovačkog centra u kojem možete zadovoljiti sve svoje opće potrebe za kupovinom i kupiti odjeću. Osim ovih, možete posjetiti i različite pijace i male butike, koji su idealni za turiste zainteresirane za više domaćih proizvoda.

Iako je mala regija za odmor, noćni život Alanije je vrlo živ i aktivan zbog svoje intenzivne turističke strukture. Zabavni restorani, koji su uglavnom koncentrisani oko luke, privlače veoma različite muzičke stilove i zadovoljavaju sve turiste na istom nivou. Pored opcija kao što su rok bar, bar za narodne pesme, noćni klub i taverna, tu su i barovi koji uglavnom sviraju pop. Stoga možete pronaći mnoge alternative gdje se možete zabaviti jedući i učestvovati u konceptualnim zabavama kao što je tehnoparty.

Tosmur je cca. 35 km od međunarodnog aerodroma Gazipaša, a 119 km od međunarodnog aerodroma Antalya.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Jacuzzi
Klimatizacija
Lak Kuhinja
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Pogled Na Bazen
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Video Interfon
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Caffe Restoran
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Igralište Za Tenis
Jacuzzi
Košarkaško Igralište
Lift
Osiguranje
Parking
Roštilj
Sauna
Sistem Video Nadzora
Terasa
Terasa Za Sunčanje
Tursko Kupatilo
Vanjski Bazen
Vodeni Park
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...