Prodaje se luksuzan i kvalitetan krovni dvoetažni stan u Obali

Apartmani
Oba / Alanja
500 m
36 km
Udaljenost
Udaljenost
330.000 EUR
Penthouse
3 Soba
2 Dnevni boravak
3 Kupatila
240 m2
Redni broj nekretnine 2399

Prostran stan u srcu Alanye

Ovaj luksuzni penthouse nalazi se u četvrti Oba. Stan od 240 četvornih metara ima 3 spavaće sobe, 2 dnevne sobe, 2 američke kuhinje, 3 kupaonice, 2 balkona i terasu s velikim bazenom i pogledom na planinu. Elegantan apartman s luksuznim namještajem također uključuje garderobu i prostor za pohranu. Stan ima podno grijanje. Udaljena je 500 metara od mora. Osnovana 2016., stranica ima bogate društvene mogućnosti.

Oba je omiljena regija zbog svoje blizine središta Alanye i doma velikih supermarketa i trgovačkih centara. Ovdje se nalazi najveći trgovački centar u Alanji Alanyum. Osim toga, Oba je regija u kojoj su posljednjih godina izgrađene luksuzne i velike rezidencije. Zbog svih ovih razloga Oba preferiraju stranci i domaći ljudi te je najpopularnije područje Alanye za ulaganje u stambenu izgradnju. Oba je sa sjevera okružena planinama Taurus. Stoga je isprepletena s prirodom i ima čist zrak. Osim toga, Oba je okružena stablima naranči i banana.

Alanya je središte privlačnosti sa svojim prekrasnim plažama, prekrasnim špiljama i prirodnim čudima. Dominantna je sredozemna klima s dugim ljetima, vrućim i suhim godišnjim dobima te kratkim, ali jakim kišnim zimama. Alanya je osnovana na malom poluotoku s planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu. Budući da se u antičko doba nalazio na liniji između Pamfilije i Cilicije, ponekad se nazivao Pamfilija, a ponekad Cilicija. Susrevši se s turizmom dolaskom Nijemaca u Alanyu 1958-60-ih godina, Alanya je počela služiti turizmu sa svojim motelima i hotelima nakon što je sljedećih godina postala hostel. Alanya, koja se uspješno bavi poljoprivredom i turizmom zajedno, je turistički grad koji svojim toplim i prijateljskim odnosima uzimaju za primjer sve turističke regije Turske.

Oba je udaljena oko 10 minuta od centra Alanye automobilom. Zračna luka Gazipasa udaljena je oko 43 km od Oba. Ovisno o različitim mogućnostima vožnje, do Antalije možete stići za oko 2 sata.

(Molimo da nas kontaktirate za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
MDF Kuhinja
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Podrum
Pogled Na Bazen
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Smart House
Soba Za Presvlačenje
Terasa
Termalna Izolacija
Video Interfon
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Baštovan
Bazen Za Djecu
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Lift
Osiguranje
Parking
Sauna
Sistem Video Nadzora
Terasa Za Sunčanje
Tursko Kupatilo
Vanjski Bazen
Wii Fii
Zatvoreni Bazen
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...