Prodaje se nov trosoban stan u mirnom dijelu naselja Oba

Apartmani
Oba / Alanja
2 km
36 km
6 min
6 min
265.000 EUR
Srednji sprat
3 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
160 m2
Redni broj nekretnine 2262

Prostrani stan na prodaju u najboljoj četvrti Alanye

Ovaj potpuno novi stan nalazi se na mirnoj lokaciji u četvrti Oba Carsamba. U Oba se nalazi mnogo restorana, kafića, ljekarni i bankomata. Osim toga, dva puta tjedno održava se organski bazar. Apartman se sastoji od 3 spavaće sobe, 1 odvojene kuhinje, 2 kupaonice i 2 balkona. Stan od 160 m2 nalazi se na 2. katu. Stan je južne i zapadne orijentacije udaljen 2 km od mora. Apartman s pogledom na bazen udaljen je oko 2 kilometra od mora. Zgrada u kojoj se stan nalazi ima vanjski bazen, vanjski parking i lift.

Udaljenosti:

Oba je udaljena cca. 10 minuta vožnje automobilom od centra Alanye, a zračna luka Gazipasa je otprilike 38 km od Oba. Možete pronaći bilo koji oblik javnog prijevoza da biste došli od jednog ugla do drugog. Ovisno o različitim mogućnostima vožnje, najbliži veliki grad Antalya možete pronaći za oko 2 sata.

O Alanji:

Alanya je središte privlačnosti sa svojim prekrasnim plažama, prekrasnim špiljama i prirodnim čudima. Dominantna je sredozemna klima s dugim ljetima, vrućim i suhim godišnjim dobima te kratkim, ali jakim kišnim zimama. Alanya je osnovana na malom poluotoku s planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu. Budući da se u antičko doba nalazio na liniji između Pamfilije i Cilicije, ponekad se nazivao Pamfilija, a ponekad Cilicija. Susrevši se s turizmom dolaskom Nijemaca u Alanyu 1958-60-ih godina, Alanya je počela služiti turizmu sa svojim motelima i hotelima nakon što je sljedećih godina postala hostel. Alanya, koja se uspješno bavi poljoprivredom i turizmom zajedno, je turistički grad koji svojim toplim i prijateljskim odnosima uzimaju za primjer sve turističke regije Turske.

O Oba:

Oba, gdje ima mnogo mogućnosti, je regija koja se često preferira za naseljeni život. Do centra Alanye iz Obaje potrebno je oko 10 minuta. Do centra se stiže za oko pola sata hoda uz pogled na more uz obalu, kao i prijevozom. Ovdje možete pronaći restorane, kafiće i mjesta brze hrane gdje možete jesti jela iz turske kulture. Na mjestima na plaži možete iznajmiti ležaljke i suncobrane. Lako možete doći do tržnica, ljekarni i bankomata. Oba, koju preferiraju mnogi domaći i strani ljudi, raste iz dana u dan i grade se vrlo udobne kuće. Ulaganje u Obaju, regiju koju često preferiraju oni koji žele živjeti u Alanji, osigurat će vam dobre dobitke u budućnosti.

(Molimo da nas kontaktirate za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Laminat
Mogućnost Interneta
Odvojena Kuhinja
Osvjetljeno
Pločice
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Video Interfon
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bazen Za Djecu
Domar
Hidrofor
Lift
Osiguranje
Parking
Sistem Video Nadzora
Terasa Za Sunčanje
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...