Prodaje se prostran dvosoban stan sa društvenim objektom u Obi

Apartmani
Oba / Alanja
1 km
36 km
2 min
2 min
215.000 EUR
Prizemlje
2 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
110 m2
Redni broj nekretnine 2136

Atraktivan stan u centru Alanije

Smješten na 1. katu stambene zgrade od 4 kata, kvalitetan stan površine 110 kvadratnih metara. Sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka sa američkom kuhinjom, 2 balkona, 2 WC-a i 2 kupaonice. Stan je orijentiran na sjever i zapad i ima vlastitu kupaonicu. Apartman star 15 godina nalazi se u hotelskom standardnom kompleksu sa više blokova. Smješten u Alanya Oba, apartman je udaljen 1 km od plaže, 500 metara od metroa i trgovačkog centra Alanyum, te 100 metara od bolnice.

Karakteristike:

- Vanjski bazen
- Zatvoreni bazen
- Aqua park
- Sauna
- Fitnes
- Parking
- Košarkaški teren
- Tenisko igralište
- Parking
- Sigurnost

Oba je izuzetno moderno stambeno naselje na istoku Alanije, gdje se prepliću turistički i lokalni život. Zbog intenziteta turističkog života, u ljetnim mjesecima postaje malo više gužve. U Obi je sve na način da se olakša rad stanovnicima ovog kraja. Nećete osećati nedostatak ničega u svakodnevnom životu. Možete prošetati plažom u pratnji palmi i cvijeća ili se provozati biciklističkom stazom uz plažu. Oba je najudobnije područje Alanye za javni prevoz. To je zato što je Oba usred svega i skoro svaki autobus prolazi kroz Oba gde god da ide.

Alanya je centar atrakcija sa svojim veličanstvenim plažama, veličanstvenim pećinama i prirodnim čudima. Dominantna je mediteranska klima sa dugim ljetima, toplim i sušnim godišnjim dobima i kratkim, ali obilnim kišnim zimama. Alanja je nastala na malom poluostrvu sa planinama Taurus na severu i Sredozemnim morem na jugu. Budući da se u antičko doba nalazio na liniji između Pamfilije i Kilikije, ponekad se nazivao Pamfilijom, a ponekad i Kilikijom. Susrevši se s turizmom dolaskom Nijemaca u Alanju 1958-60-ih godina, Alanya je počela da opslužuje turizam sa svojim motelima i hotelima nakon što je u narednim godinama bila hostel. Alanya, koja zajedno uspješno obavlja poljoprivredu i turizam, je turistički grad koji svojim toplim i prijateljskim odnosima uzimaju za primjer svim turističkim regijama Turske.

Oba je cca. 15 minuta vožnje automobilom od centra Alanije, a aerodrom Gazipaša udaljen je oko 38 km od Oba. Možete pronaći bilo koji oblik javnog prijevoza da stignete iz jednog ugla do drugog. U zavisnosti od različitih mogućnosti vožnje, najbliži veliki grad Antalya možete pronaći za oko 2 sata.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Lak Kuhinja
Mogućnost Interneta
Osvjetljeno
Pločice
Pogled Na Bazen
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Igralište Za Tenis
Jacuzzi
Košarkaško Igralište
Lift
Osiguranje
Parking
Parking Za Biciklo
Sauna
Sistem Video Nadzora
Terasa Za Sunčanje
Vanjski Bazen
Vodeni Park
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...