Prodaju se kvalitetni stanovi i penthausi u luksuznom projektu u Kargicaku

Apartmani
Kargicak / Alanja
1.7 km
28 km
10 min
5 min
od 140.000 EUR
Prizemlje
1 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
61 m2
od 200.000 EUR
Prizemlje
2 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
105 m2
od 255.000 EUR
Duplex sa baštom
3 Soba
1 Dnevni boravak
3 Kupatila
145 m2
Redni broj nekretnine 1325

Ovaj spektakularni projekat u Kargicaku nudi 1 spavaću, 2 spavaće stanove, 2 spavaće sobe, 3 spavaće duplekse i 2 spavaće, 4 spavaće penthause. Osim toga, ovaj visokokvalitetni stambeni projekat ima razne mogućnosti za uživanje i opuštanje, uključujući 2 bazena, saunu, parnu kupelj, tursko kupatilo, sobu za masažu, sistem za nadzor, generator. S obzirom da je lokacija projekta na brežuljcima planine Taurus, tirkizni Mediteran je do vaših nogu i imate prekrasan pogled na grad. Do plaže možete doći za oko 8 minuta automobilom.

Kargicak, koji sadrži ruševine drevnog grada Siedre, zanimljiva je regija za turiste. Područje se nalazi na brdu sa prekrasnim pogledom na more i planine i ispunjeno je prekrasnim prirodnim krajolikom i ekologijom, prekrasnim pogledom na planine Taurus, čistim plažama, šumama, brojnim voćnjacima i plantažama banana. Udaljen je samo 13 km od centra Alanje. To je područje do koje se može doći u bilo koje vrijeme. Područje sa puno zelenila koje daje mir i tišinu nije lišeno sadržaja koji su važni za dobar život i život.

Posljednjih godina Kargicak je postao popularan kod turista iz cijelog svijeta i onih koji se odluče za kupovinu nekretnina ovdje. U okolini su izgrađeni veličanstveni stambeni kompleksi, a svi stambeni kompleksi su izgrađeni sa visokom kvalitetom i odličnom infrastrukturom.

Alanja, jedan od najrazvijenijih okruga Antalije, nudi mogućnosti u mnogim oblastima kao što su istorija, kultura, priroda, zabava. Turistički festivali, javni koncerti i godišnji božićni bazar traženi su od strane mnogih turista i lokalnog stanovništva. Pored toga, popularna su i luka, dvorac Alanya, plaža Kleopatra sa plavom zastavom i pećina Damlatas, crveni toranj Alanije i panoramski pogledi koje vredi posetiti, a sve to zahvaljujući glavnom putu uz obalu. Alanja je na sjeveru okružena planinama Taurus, a na jugu Sredozemnim morem. Iz tog razloga možete uživati ​​u gradskom životu i uz more i u prirodi.

Karakteristike projekta:

Otvoreni i zatvoreni bazen

Teretana

Soba za masažu

Tursko kupatilo (hamam)

Sauna

BBQ area

Dječje igralište

Vrt

Cafe minibar

CCTV

Služba nadzora

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Hilton Kupatilo
Kuhinja Od Granita
Lak Unutrašnja Vrata
MDF Kuhinja
Mogućnost Interneta
Osvjetljeno
Pločice
Pogled Na Bazen
Pogodno Za Invalide
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Video Interfon
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Baštovan
Bazen Za Djecu
Caffe Restoran
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Lift
Osiguranje
Parking
Parking Za Biciklo
Parking Za Invalide
Pool Bar
Roštilj
Sauna
Sauna
Sistem Video Nadzora
Soba Za Masažu
Tursko Kupatilo
Vanjski Bazen
Wii Fii
Zatvoreni Bazen
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...