Ko je direktor za nekretnine ALTSO Privredne komore?

ALTSO je skraćenica za Privrednu i Industrijsku komoru Alanje. Tržište nekretnina, organizacije i procese prodaje nadzirale su Privredne komore u svakom gradu. Šef odjela za nekretnine Alanya u Privrednoj komori ALTSO sada je Emrah Yesilkaya, koji je izvršni direktor kompanije EMR nekretnine. ALTSO ima za cilj da služi Alanji u smislu privrede, turizma, socijalnih usluga, tržišta nekretnina na koordiniran i ujedinjen način. Očuvati i razvijati privredu, trgovinu, društvene i kulturne usluge i podržavati ih za njihovu održivost među misijom ALTSO-a.

Šef odjela za nekretnine Alanya u ALTSO Privrednoj komori

Emrah Yesilkaya je izvršni direktor kompanije EMR. EMR firma pomaže klijentima da posjeduju nekretninu bez ikakvih problema u procesima. Budući da je na čelu Privredne komore za nekretnine u Alaniji, firma EMR dokazuje da su radili sjajan posao u pružanju usluga klijentima i koliko su pouzdani.

Koje su dužnosti ALTSO Privredne komore?

Dužnosti Trgovinske i industrijske komore Alanije, Privredne komore ALTSO, uključuju nadgledanje i kontrolu organizacija, nadgledanje i evidentiranje procesa prodaje nekretnina, prikupljanje i širenje informacija u vezi sa trgovinom i industrijom, donošenje i primjena odluka za dobrobit Alanije. Također, istražuju i vode evidenciju o trgovanju na moru. Od njih se traži da budu transparentni, nepristrasni, fer, inovatori, kvalitetni, dijeljeni, brzi, spremni da budu kooperativni i efikasni dok pružaju usluge i obavljaju svoje dužnosti.

Emrah Yesilkaya je šef odjela za nekretnine u Alanji u Privrednoj komori ALTSO i očekuje se da će obaviti veliki dio posla kako bi još više razvio nekretnine u Alanji.

Koje su dužnosti šefa komiteta za nekretnine u Alanji?

Kao šef komiteta za nekretnine Alanje, Emrah Yesilkaya ima nekoliko odgovornosti. Jedna od njih je vođenje evidencije o odlukama Vlade, zaštita područja koja su pod očuvanjem i projektovanje grada u cilju modernizacije grada. Također, uključeno je otkrivanje i rješavanje problema na tržištu nekretnina. Pored toga, on je tražio da nadgleda procese prenosa i prodaje imovine i vodi evidenciju o dokumentima, nakon svih izmjena zakonske procedure. Povećanje zakupnina nekretnina treba pratiti, nadzirati i raditi na brz i korektan način. Prijenos zemljišne knjige mora dokazati šef Komiteta za nekretnine Alanje.

Loading...