Luksuzni stanovi Prodaje se 2 sobni stan u naselju Oba

Apartmani
Oba / Alanja
3 km
30 min
5 min
10 min
75.000 EUR
Prizemlje
1 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
60 m2
Redni broj nekretnine 2530

Stan od 60 m2 nalazi se na 4. katu zgrade od 4 kata.

Smješten u Alanya Oba, stan 2+1 nalazi se na 1. katu zgrade od 4 kata i kvalitetan je stan od 60 m². Sastoji se od 2 sobe, američke kuhinje, 1 balkona, 1 kupaonice. Stan je sjeverne i zapadne orijentacije.

Oba je postala omiljena regija zbog svoje blizine središta Alanye i doma velikih tržnica i trgovačkih centara. Ovdje se nalazi najveći trgovački centar u Alanji Alanyum. Osim toga, Oba je bila regija u kojoj su posljednjih godina izgrađene luksuzne i velike rezidencije. Oba, koju zbog svih ovih razloga preferiraju i stranci i domaći stanovnici, najpopularnija je regija Alanye za ulaganje u stanovanje. Oba je okružena planinama Taurus na sjeveru. Stoga je isprepletena s prirodom i ima čist zrak. Osim toga, Oba je okružena stablima naranči i banana.

Alanya je središte privlačnosti sa svojim prekrasnim plažama, prekrasnim špiljama i prirodnim čudima. Ima mediteransku klimu s dugim ljetima, toplim i suhim godišnjim dobima te kratkim, ali kišovitim zimama. Alanya je izgrađena na malom poluotoku s planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu. Budući da se u antičko doba nalazio na granici između Pamfilije i Cilicije, ponekad se nazivao Pamfilija, a ponekad Cilicija. Nakon što je Alanya dovedena u turizam dolaskom Nijemaca 1958-60-ih godina, Alanya se u narednim godinama pretvorila u hostel i počela služiti turizmu sa svojim motelima i hotelima. Uspješno kombinirajući poljoprivredu i turizam, Alanya je turistički grad.

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Američka Kuhinja
Hilton Kupatilo
Kuhinja Od Granita
Lak Unutrašnja Vrata
MDF Kuhinja
Mermerni Pod
Mogućnost Interneta
Namještaj I Bijela Tehnika
Pločice
Pogled Na Bazen
Pogodno Za Invalide
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Baštovan
Bazen Za Djecu
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Dozvoljene životinje
Generator
Hidrofor
Lift
Parking
Parking Za Biciklo
Parking Za Invalide
Roštilj
Sauna
Sistem Video Nadzora
Stoni Tenis
Terasa Za Sunčanje
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...