Prodaje se luksuzni stan okrenut prema jugu u Avsallaru

Apartmani
Avsallar / Alanja
1 km
60 km
2 min
5 min
90.000 EUR
Srednji sprat
1 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
55 m2
Redni broj nekretnine 2305

Miran stan

Luksuzni apartman nalazi se u Avsallaru, koji se nalazi na zapadu Alanye i poznat je po svojim plažama. Stan od 55 m2 ima 1 spavaću sobu i dnevni boravak s otvorenom kuhinjom. Smješten na 4. katu zgrade od 9 katova, stan je južne orijentacije. Namještaj stana s luksuznim interijerom u novogradnji je moderan i razmetljiv. Dominiraju spot rasvjeta i podovi od keramike.

Postoje prostori za društvene aktivnosti za sve članove obitelji svih uzrasta, poput vanjskog bazena, turske kupelji, saune, košarkaških i teniskih terena, vrta, kamelija i igrališta u luksuznoj lokaciji od tri bloka gdje se nalaze apartmani. Tu je i zaštitarska i concierge služba, parking i agregat.

Avsallar je malo ljetovalište 25 km zapadno od Alanye. Ima svjetski poznatu plažu Incekum, plaža je pješčana i ima blagi ulaz u vodu. U blizini je grad Side koji obiluje povijesnim artefaktima. Osim brojnih mjesta za noćni život, restorana i barova u Avsallaru, u blizini naselja nalazi se vodeni park s dupinarijem i prostorom za piknik. Iako Avsallar ugošćuje mnoge velike hotele s 5 zvjezdica, on također nudi prirodu, mir i čisti zrak zajedno. Avsallar, jedna od turistički razvijenih regija Alanye, posljednjih je godina u središtu pozornosti investitora.

Alanya je središte privlačnosti sa svojim prekrasnim plažama, prekrasnim špiljama i prirodnim čudima. Dominantna je sredozemna klima s dugim ljetima, vrućim i suhim godišnjim dobima te kratkim, ali jakim kišnim zimama. Alanya je osnovana na malom poluotoku s planinama Taurus na sjeveru i Sredozemnim morem na jugu. Budući da se u antičko doba nalazio na liniji između Pamfilije i Cilicije, ponekad se nazivao Pamfilija, a ponekad Cilicija. Susrevši se s turizmom dolaskom Nijemaca u Alanyu 1958-60-ih godina, Alanya je počela služiti turizmu sa svojim motelima i hotelima nakon što je sljedećih godina postala hostel. Alanya, koja se uspješno bavi poljoprivredom i turizmom zajedno, je turistički grad koji svojim toplim i prijateljskim odnosima uzimaju za primjer sve turističke regije Turske.

(Molimo da nas kontaktirate za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Video Interfon
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Baštovan
Bazen Za Djecu
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Igralište
Igralište Za Tenis
Košarkaško Igralište
Lift
Osiguranje
Parking
Roštilj
Sauna
Sistem Video Nadzora
Terasa Za Sunčanje
Tursko Kupatilo
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...