Ovaj miran stan u Demirtašu udaljen je 2 km od mora

Apartmani
Demirtas / Alanja
2 km
10 min
5 min
5 min
85.000 EUR
Srednji sprat
1 Soba
1 Dnevni boravak
1 Kupatila
42 m2
Redni broj nekretnine 2568

Ovaj dobro održavan stan nalazi se u kompleksu sa prirodom

Ovaj dobro održavan stan nalazi se u kompleksu sa prirodom, daleko od gradske buke. Nekretnina se nalazi u Demirtašu, 2km od prodavnica i plaže. Sastoji se od 1 spavaće sobe, dnevnog boravka sa američkom kuhinjom, 1 kupaonice i 1 balkona. Stan se nalazi na 2. spratu stambene zgrade sa četiri sprata i površine je 42 kvadrata. Stan je nov i ima vanjski bazen, lift, parking, fitnes.

Demirtas  ima dugu i lijepu obalu sa svojim prirodnim okruženjem. Područje će uskoro postati vrlo atraktivno i privilegirano područje. Demirtaš je veoma popularno mesto za piknike i prirodu, a na plaži možete videti mnoge urbane roštiljnice. U Demirtašu se nalaze mnoga polja voća i povrća i ovdje se bavi poljoprivredom. Ako želite planinariti po šumama i planinama, lako možete doći do planine Taurus. Kupovina se odvija u lokalnim trgovinama ili malim kioscima. Udaljen je samo 20 km od Alanje i 8 km od Mahmutlara. Postoje redovne autobuske linije do Alanije tokom cijelog dana.

Alanja je jedno od najbrže razvijajućih turističkih i rezidencijalnih područja u Turskoj. Zbog svoje istorijske prošlosti i krajolika, grad je posjećen i pun ljudi tijekom cijele godine. U gradu se održavaju turistički festivali, javni koncerti i godišnji božićni bazar za zabavu. Takođe možete posjetiti stalaktitnu pećinu Damlatas na Kleopatrinoj plaži i uzeti žičaru za zadivljujući pogled. U luci se nalaze brojni restorani, barovi i kafići za dnevni i noćni život. Tamo možete posjetiti i Crveni toranj i povijesno brodogradilište Alanya.

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Američka Kuhinja
Hilton Kupatilo
Kuhinja Od Granita
Lak Kuhinja
Lak Unutrašnja Vrata
Mermerni Pod
Osvjetljeno
Pogled Na Bazen
Požarni Izlaz
Video Interfon
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Camellia
Dozvoljene životinje
Fitnes
Lift
Parking
Sistem Video Nadzora
Solarni Energetski Sistem
Terasa Za Sunčanje
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...