0 Dana 00:00:00

Prodaje se miran dvoetažni penthouse sa 3 spavaće sobe sa društvenim sadržajima u Obi

Apartmani
Oba / Alanja
900 m
35 km
2 min
2 min
305.000 EUR
Penthouse
3 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
235 m2
Redni broj nekretnine 2120

Miran dupleks sa privatnom saunom

Penthouse duplex apartman sa pogledom na grad, prirodu i bazen nalazi se u Obi, istočno od Alanje. Stan od 235 kvadratnih metara sastoji se od 3 spavaće sobe, 1 dnevnog boravka sa američkom kuhinjom, 2 kupatila, 3 toaleta, 3 balkona i 1 terase. Stan na 3. i 4. katu 4-etažne zgrade će se prodavati potpuno namješten. Stan je južne, zapadne i sjeverne orijentacije. Stan ima privatnu saunu, podno grijanje, protočni bojler i rolete. Kompleks, čija je izgradnja završena 2008. godine, udaljen je samo 900 metara od mora i ima potpuno opremljenu infrastrukturu.

Oba, gdje postoje mnoge mogućnosti, je regija koja je često preferirana za staložen život. Od Oba je potrebno oko 7 minuta da dođete do centra Alanje. Do centra možete stići za oko pola sata pješice, uz pogled na more uz obalu, kao i prijevoznim vozilima. Ovdje možete pronaći restorane, kafiće i lokale brze hrane u kojima možete jesti jela turske kulture. Na mjestima na plaži možete iznajmiti ležaljke i suncobrane. Lako možete doći do pijaca, apoteka i bankomata. Oba, koju preferiraju mnogi domaći i strani ljudi, raste iz dana u dan i grade se vrlo udobne kuće. Ulaganje u Oba, koja je regija koju često preferiraju oni koji žele živjeti u Alanji, osigurat će vam dobre dobitke u budućnosti.

Oba, Alanya je udaljena 6 km od centra i 139 km od Antalije. Oba je cca. 40-45 minuta. Do aerodroma u Antaliji možete stići za otprilike 2,5 sata. Do aerodroma možete doći svojim privatnim automobilom ili transfer vozilima sa obalne ceste uz pogled na more. Također možete koristiti privatna vozila ili transfer vozila da dođete do Obae sa aerodroma.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Jacuzzi
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Odvojena Kuhinja
Osvjetljeno
Pločice
Podno Grijanje
Pogled Na Bazen
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Sauna
Terasa
Termalna Izolacija
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Baštovan
Bazen Za Djecu
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Igralište Za Tenis
Košarkaško Igralište
Lift
Osiguranje
Parking
Roštilj
Sauna
Sistem Video Nadzora
Terasa
Terasa Za Sunčanje
Vanjski Bazen
Vodeni Park
Wii Fii
Zatvoreni Bazen
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...