Prodaje se miran trosoban penthouse duplex u Kargicaku

Apartmani
Kargicak / Alanja
600 m
24 km
3 min
3 min
€ 227.000
Penthouse
3 Soba
1 Dnevni boravak
3 Kupatila
200 m2
Redni broj nekretnine 1890

Ovaj prekrasan penthouse dvoetažni stan u Kargicaku udaljen je 16 km od centra grada i 600 metara od mora. Kompleks koji se sastoji od jednog bloka ima prirodan pogled i mirnu lokaciju. Stan od 200 kvadratnih metara ima 3 spavaće sobe, dnevni boravak sa američkom kuhinjom i 3 kupatila. Kompleks u kojem se nalazi stan ima visok kvalitet i odličnu infrastrukturu. Smješten u mirnom području okružen bujnim stablima banana i narandži, apartman ima panoramski pogled na more i planine.

Karakteristike kompleksa;

Vanjski bazen
Dječji bazen
Aquapark
Lift
Sauna
tursko kupatilo
Dječje igralište
Camellia
Parking
Parking za bicikle

Kargicak, gdje se nalaze ruševine drevnog grada Syedre, je regija od interesa za turiste, posljednjih godina je stekla popularnost među turistima iz cijelog svijeta i među onima koji se odluče kupiti nekretninu ovdje. Smješten na brdu sa zadivljujućim pogledom na more i planine, područje je ispunjeno prekrasnim prirodnim pejzažom i ekologijom, prekrasnim pogledom na planine Taurus, čistim plažama, šumama, brojnim voćnjacima i plantažama banana. U okolini su izgrađene veličanstvene vile i stambeni kompleksi, a svi stambeni kompleksi su izgrađeni kvalitetno i odličnom infrastrukturom. Centar Kargicak je prepun sadržaja, ima mnogo dnevnih potrepština kao što su brojne prodavnice, supermarketi, restorani i barovi, medicinski centar i apoteke.

Alanya je centar atrakcija sa svojim veličanstvenim plažama, prekrasnim pećinama i prirodnim čudima. To je poluostrvo okruženo planinama Taurus na sjeveru i jedinstvenim plavetnilom Mediterana na jugu. Zbog svoje klime postoji gustina posjetilaca koja se pojačava u ljetnim mjesecima i nastavlja opadati u jesen. Poznato je da su Perzijanci, Vizantinci, Osmanlije i mnoge civilizacije vladale regionom Alanije kroz istoriju. Kao prirodna posljedica ove raznolikosti, prirodno je došlo i do kulturnog bogatstva. Džamije, gostionice, crkve, pećine, drevni gradovi, vile, itd. Ugošćujući mnogo različitih kulturnih artefakata, Alanya se takođe odlikuje najposjećenijim mjestom stranaca u Turskoj. To pokazuje koliko grad vole strani turisti.

Kargicak je udaljen 1 km od Mahmutlara, 16 km od centra Alanje, 26 km od aerodroma Gazipaša i 143 km od aerodroma u Antaliji.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Hilton Kupatilo
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Osvjetljeno
Pločice
Pogled Na Bazen
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Vanjski sadržaj:
Bašta
Baštovan
Bazen Za Djecu
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Generator
Hidrofor
Košarkaško Igralište
Lift
Osiguranje
Parking
Parking Za Biciklo
Sauna
Sistem Video Nadzora
Terasa Za Sunčanje
Tursko Kupatilo
Vanjski Bazen
Vodeni Park
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...