Prodaje se moderan jednosoban stan u pristojnom kompleksu

Apartmani
Mahmutlar / Alanja
450 m
28 km
Udaljenost
1 min
210.000 EUR
Visoki sprat
2 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
119 m2
Redni broj nekretnine 2412

Komforan stan

Lokacija, koja je izgrađena 2019. godine, ističe se svojom lokacijom i zajedničkim prostorima. Zajednički prostori su opremljeni najnovijom tehnologijom i nude vam kvalitetan život u hotelskom konceptu.

Ovaj luksuzni kompleks nalazi se u Mahmutlaru, samo 450 m od mora. Namješten stan ima širinu od 119 kvadratnih metara. Sastoji se od 2 spavaće sobe, 1 dnevne sobe sa američkom kuhinjom i 2 kupatila. Stan se nalazi na 10. spratu 12-spratnog Mahmutlar je veoma popularnog grada istočno od Alanje. Ispred grada ćete naći milje zlatnih plaža, a iza njega su moćne planine Taurus poput štita. Ova kombinacija daje gradu tropsku klimu sa toplim ljetima i blagim zimama. To je savršen grad za šetnju ili vožnju biciklom. Možete ići na vožnju biciklom po prekrasnoj 12 km obale s pogledom na more. Svakog utorka i subote u Mahmutlaru se održava velika pijaca. Lokalni farmeri ovdje prodaju svježe voće i povrće. Osim voća i povrća, možete pronaći i odjeću, suvenire i začine. Mahmutlar je veoma popularna i mirna destinacija za odmor stranih investitora.

Alanya se smatra savršenom predstavom mediteranske obale, koja je ugostila bezbroj civilizacija kroz istoriju, zahvaljujući svojim prirodnim ljepotama i zadivljujućim plažama. U Alanji, gdje vlada tipična mediteranska klima, ljeta su suva i vruća, dok su zime tople i kišne. Primarni razlozi zašto je region turistički okrug i što ga turisti preferiraju u svim godišnjim dobima su vremenske prilike i blaga klima Alanije. Uprkos visokim temperaturama, posebno ljeti, regija je spasena od ugnjetavanja zahvaljujući povjetarcu koji udara na kopno s mora. Ima turističke sadržaje koji obezbjeđuju smještaj za svaki prihod.

Mahmutlar se nalazi 10 km od istorijskog centra grada Alanje. Stan je cca. 28 km od aerodroma Gazipaša i 150 km od međunarodnog aerodroma Antalya. Do centra Alanje možete stići za cca. 20 minuta autom ili drugim mogućnostima prijevoza.

(Molimo kontaktirajte nas za dostupnost)

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Alu Prozori
Američka Kuhinja
Bijela Tehnika
Hilton Kupatilo
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Mogućnost Interneta
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pločice
Požarni Izlaz
Satelitska Antena
Termalna Izolacija
Video Interfon
Zvučna Izolacija
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Igralište Za Tenis
Lift
Osiguranje
Parking
Sauna
Sistem Video Nadzora
Terasa Za Sunčanje
Tursko Kupatilo
Vanjski Bazen
Wii Fii
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...