Stan od 140 m2 nalazi se na 12. spratu i izgrađen je 2010. godine.

Apartmani
Kargicak / Alanja
2.5 km
25 km
10 min
10 min
€ 195.000
Visoki sprat
3 Soba
1 Dnevni boravak
2 Kupatila
140 m2
Redni broj nekretnine 2030

Udaljen je samo 18 km od centra Alanje i samo 2,5 km od mora i ima sjajnu panoramu.

Stan na 16 spratova u Kargicaku sastoji se od 3 spavaće sobe, dnevnog boravka sa američkom kuhinjom, 2 kupatila, 2 WC-a i balkona, kompletno je namješten. Stan od 140 m2 nalazi se na 12. spratu i izgrađen je 2010. Udaljen je samo 18 km od centra Alanje i samo 2,5 km od mora i ima sjajnu panoramu.

Kargicak, gdje se nalaze ruševine drevnog grada Syedre, je regija od interesa za turiste, posljednjih godina je stekla popularnost među turistima iz cijelog svijeta i među onima koji se odluče kupiti nekretninu ovdje. Smješten na brdu sa zadivljujućim pogledom na more i planine, područje je ispunjeno prekrasnim prirodnim pejzažom i ekologijom, prekrasnim pogledom na planine Taurus, čistim plažama, šumama, brojnim voćnjacima i plantažama banana. U okolini su izgrađene veličanstvene vile i stambeni kompleksi, a svi stambeni kompleksi su izgrađeni kvalitetno i odličnom infrastrukturom. Centar Kargicak je pun sadržaja, ima mnogo svakodnevnih potrepština kao što su brojne prodavnice, supermarketi, restorani i barovi, medicinski centar i apoteke.

Alanya je dobro poznato turističko i rezidencijalno područje u Turskoj. Zbog svoje istorijske prošlosti i krajolika, grad nudi brojne atrakcije, a posjećuju ga i animiraju mnogi ljudi tijekom cijele godine. U gradu se održavaju turistički festivali, javni koncerti i godišnji božićni bazar za zabavu. Takođe, možete doći do luke, dvorca Alanije, Kleopatrine plaže sa plavom zastavom, pećine Damlatas, Crvene kule Alanije i žičare od plaže Kleopatra do zamka Alanije sa prekrasnim pogledom na more i zamak.

Kargicak je udaljen 9 km od Nacionalnog parka Kargicak Dim River, 11,3 km od bolnice za obuku i istraživanje u Alanji, 18 km od centra grada Alanije i 24 km od aerodroma Gazipaša.

Oznake:
Unutrašnje Karakteristike:
Američka Kuhinja
Klimatizacija
Kuhinja Od Granita
Lak Kuhinja
Lak Unutrašnja Vrata
MDF Kuhinja
Namještaj
Namještaj I Bijela Tehnika
Osvjetljeno
Pogled Na Bazen
Satelitska Antena
Vanjski sadržaj:
Bašta
Bazen Za Djecu
Camellia
Dječje Igralište
Domar
Fitnes
Generator
Hidrofor
Igralište Za Tenis
Jacuzzi
Lift
Mjesto Za Odmor
Osiguranje
Parking
Roštilj
Sauna
Sistem Video Nadzora
Soba Za Igre
Terasa Za Sunčanje
Tursko Kupatilo
Vanjski Bazen
Vodeni Park
Wii Fii
Zatvoreni Bazen
Više informacija...
Koliko dugo tražite nekretninu za sebe ?

Loading...